Diamantul lui Mourinho viseaza sa joace la Real: "Vreau sa fiu coleg cu Ronaldo" Agentul sau ii da cea mai proasta veste:

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 19:32
Diamantul lui Mourinho viseaza sa joace la Real: "Vreau sa fiu coleg cu Ronaldo" Agentul sau ii da cea mai proasta veste:

Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Agentul lui Wallace de la Chelsea a tinut sa-i linisteasca pe fanii Realului care visau sa-l vada pe pustan cum joaca alaturi de Cristiano Ronaldo. Intr-un material aparut in ziarul Globo Esporte, jucatorul a fost anunta ca fiind pe lista celor de la Real.

“Imi doresc sa joc la Real Madrid in viitor. Sunt echipa la care visam sa joc inca de cand eram mic si mi-ar face placere sa fiu coleg in teren cu Cristiano Ronaldo”, a spus Wallace pentru Globo.

“Nu vreau sa merg la Madrid acum. Sunt inca tanar si o sa stau in Europa multi ani. Vreau sa raman aici sau sa ma intorc la Chelsea”, a continuat jucatorul.

Frederico Moraes a tinut sa explice ca unele declaratii ale jucatorului au fost scoase din context.
“Nu au fost interpretate foarte bine declaratiile lui. Acum are planuri mari la Inter si nu trebuie sa se gandeasca la altceva”, a declarat Moraes pentru TMW.

Jucatorul a avut cateva meciuri bune in presezon insa a fost imprumutat de catre Mourinho la Inter pentru a prinde mai multa experienta.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT