"Este un activist islamist!" Un jurnalist francez l-a desfiintat pe Demba Ba dupa incidentul cu arbitrul Coltescu! Ce a declarat in direct la o emisiune din Franta

"Este un activist islamist!" Un jurnalist francez l-a desfiintat pe Demba Ba dupa incidentul cu arbitrul Coltescu! Ce a declarat in direct la o emisiune din Franta

Eric Zemmour, jurnalist politic din Franta, a comentat subiectul care a acaparat toata planeta in ultima saptamana.

Eric Zemmour a vorbit la emisiunea Face a l'Info, la CNews, despre controversa care a aparut in timpul meciului intrerupt dintre PSG si Basaksehir.

Potrivit acestuia, Sebastian Coltescu nu poate fi acuzat de rasism atunci cand l-a numit pe Pierre Webo 'ala negru', pentru ca asta inseamna doar o culoare in limba romana.

Mai mult, Zemmour l-a criticat pe Demba Ba pentru gesturile din timpul partidei, gesturi care potrivit jurnalistului, au provocat amanarea meciului:

"Suna ca un slogan de protest: 'Toti impreuna, toti impreuna'. Primul lucru pe care il descoperim este ca acest arbitru roman nu l-a insultat deloc pe Demba Ba. El a spus pur si simplu 'negru', care in romana inseamna o culoare. Asa cum ar fi putut spune grasul, inaltul, albul.

In al doilea rand, jucatorul Demba Ba, care s-a simtit insultat, cand cautam in adancul contului lui de Twitter, descoperim ca este un activist islamist. El a sustinut BarakaCity, colectivul impotriva islamofobiei din Franta (CCIF), pe Erdogan, Tariq Ramadan.

Sunt intotdeauna atent la toate aceste acuzatii de rasism, deoarece, astazi, toata lumea acuza alte persoane de rasism. Daca mie imi spun ca sunt chel, scund sau urat, deja ma simt ranit", a spus jurnalistul.

Citeste si:Demba Ba
VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies