Demba Ba Liga Campionilor

"Este un activist islamist!" Un jurnalist francez l-a desfiintat pe Demba Ba dupa incidentul cu arbitrul Coltescu! Ce a declarat in direct la o emisiune din Franta

Eric Zemmour, jurnalist politic din Franta, a comentat subiectul care a acaparat toata planeta in ultima saptamana.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Decembrie 2020, 20:20
Data actualizarii: Luni 14 Decembrie 2020, 20:23

Eric Zemmour a vorbit la emisiunea Face a l'Info, la CNews, despre controversa care a aparut in timpul meciului intrerupt dintre PSG si Basaksehir.

Potrivit acestuia, Sebastian Coltescu nu poate fi acuzat de rasism atunci cand l-a numit pe Pierre Webo 'ala negru', pentru ca asta inseamna doar o culoare in limba romana.

Mai mult, Zemmour l-a criticat pe Demba Ba pentru gesturile din timpul partidei, gesturi care potrivit jurnalistului, au provocat amanarea meciului:

"Suna ca un slogan de protest: 'Toti impreuna, toti impreuna'. Primul lucru pe care il descoperim este ca acest arbitru roman nu l-a insultat deloc pe Demba Ba. El a spus pur si simplu 'negru', care in romana inseamna o culoare. Asa cum ar fi putut spune grasul, inaltul, albul.

In al doilea rand, jucatorul Demba Ba, care s-a simtit insultat, cand cautam in adancul contului lui de Twitter, descoperim ca este un activist islamist. El a sustinut BarakaCity, colectivul impotriva islamofobiei din Franta (CCIF), pe Erdogan, Tariq Ramadan.

Sunt intotdeauna atent la toate aceste acuzatii de rasism, deoarece, astazi, toata lumea acuza alte persoane de rasism. Daca mie imi spun ca sunt chel, scund sau urat, deja ma simt ranit", a spus jurnalistul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!