Demba Ba nu se lasa! Dupa SCANDALUL MONSTRU cu Coltescu, senegalezul continua lupta impotriva rasismului pe retelele de socializare. Fanii i-au cerut sa ii ceara scuze arbitrului roman

Demba Ba Sebastian Coltescu UEFA Fotbal extern Demba Ba nu se lasa! Dupa SCANDALUL MONSTRU cu Coltescu, senegalezul continua lupta impotriva rasismului pe retelele de socializare. Fanii i-au cerut sa ii ceara scuze arbitrului roman
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Februarie 2021, 19:17
Data actualizarii: Joi 11 Februarie 2021, 19:22

Demba Ba a fost cel mai vocal fotbalist al lui Istanbul BB la adresa lui Sebastian Coltescu dupa scandalul de la Paris.

La doua luni de la acel eveniment, chiar in ziua in care Coltescu a fost absolvit de orice acuzatie de rasism de catre UEFA, Demba Ba continua lupta sa cu rasismul din fotbal.

Fostul fotbalist al lui Newcastle si Chelsea a reactionat intr-un nou scandal de rasism, izbucnit de aceasta data in Marea Britanie, unde un jucator de la Swansea a fost abuzat pe o retea de socializare.

"Si unii oameni cred ca nu exista rasism in fotbal... Ori poate ca pur si simplu nu vor sa renunte la frica si furie fata de altii. Pentru ca ar trebui sa se confrunte cu propria persoana si asta ar putea sa doara. E timpul sa luptam cu adevarat pentru egalitate", a scris Demba Ba pe Twitter.

Insa, Demba Ba nu a primit chiar reactiila la care poate ca se astepta. Ba din contra, unii fani i-au reprosat modul in care s-a comportat in 'cazul Coltescu' si chiar i-au spus ca ar trebui sa ii ceara scuze arbitrului roman.

"Ouch, ce s-a intamplat cu arbitrul cu care te-ai confruntat la meciul cu PSG?", l-a intrebat un fan, in vreme ce altul i-a transmis "E timpul sa-ti ceri scuze la Sebastian Coltescu".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!