Emerich Ienei a remarcat doi stelisti: "Au confirmat, si-au etalat amandoi calitatile in fata lui Chelsea!" Ce jucatori s-au miscat cel mai bine

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 20:25

	Emerich Ienei a remarcat doi stelisti: "Au confirmat, si-au etalat amandoi calitatile in fata lui Chelsea!" Ce jucatori s-au miscat cel mai bine

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

"Chelsea nu i-a lasat sa joace nu pentru ca au o valoare mai mare ci pentru ca avem si noi limitele noastre. Putem sa spunem ca au lipsit cativa jucatori del a noi dar chiar si cu ei cred ca pierdeam. Sunt cativa jucatori care nu au rezistat. Pe Popa nu l-am vazut deloc jucand, care este un jucator de forta si de viteza. Pentru asta a jucat si Georgievski mai slab, ca nu a venit in ajutorul lui Popa. Nici Bourceanu nu a facut un efort asa de mare cum facea de obicei. Gardos a confirmat, a jucat destul de bine si Tanase, el si-a etalat calitatile pe care le are dar mai are de lucrat la tactica si la gandire.", a spus Emerich Ienei la Digisport.

Acesta a comentat si situatia lui Georgievski la Steaua, si a lipsei fundasului dreapta de rezerva in lot: "Eu l-as fi schimbat pe Georgievski la pauza, nu inteleg ce se intampla, nu mai exista la Steaua? Kapetanos a jucat un an jumatate la Steaua insa nu mai sunt aceiasi jucatori, nu sunt aceleasi relatii. Piovaccari se zbate dar nu ai prea multe de facut cand joci cu Chelsea.", a mai spus fostul antrenor al Stelei.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT