El e omul care a UMILIT Steaua de unul singur! Magicianul pe care Mourinho il URASTE a aratat ca e ZEU! Ce a facut pe National Arena

Autor: Sport.ro
Joi 03 Octombrie 2013, 12:06

	El e omul care a UMILIT Steaua de unul singur! Magicianul pe care Mourinho il URASTE a aratat ca e ZEU! Ce a facut pe National Arena

Mourinho face din nou calcule de calificare dupa 4-0 cu Steaua la Bucuresti. N-a avut nicio emotie pe National Arena.

Jucatorii pe care Abramovici a platit zeci de milioane de euro l-au linistit rapid. Steaua n-a avut sanse in fata unui adversar pe care n-a putut nici macar sa-l incomodeze.

In afara de Schurrle, Steaua a mai tremurat la actiunile unui zeu de la Chelsea. Juan Mata a creat panica maxima in jumatatea campioanei Romaniei. Spaniolul a creat nu mai putin de 6 ocazii de gol in partida de pe national arena. Toata echipa Stelei n-a ajuns la cifra lui! Baietii lui Reghe au reusit sa adune in total doar 5 sanse de a inscrie!

In ciuda evolutiei perfecte, Mata nu e pe lista de favoriti a lui Mourinho. Folosit putin de la inceputul sezonului, mijlocasul ofensiv ar putea pleca in ianuarie daca nu il convinge pe 'The Special One' ca merita sa fie intre optiunile de baza pentru ofensiva lui Chelsea.

Sursa foto: Squawka

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Bărbatul din Gorj, primul din România infectat cu coronavirus, a fost adus în Capitală, la Matei Balș
BRAT