Cum au fost eliminate Real si PSG! Explicatiile UEFA pentru cele mai controversate faze din Champions League

Cum au fost eliminate Real si PSG! Explicatiile UEFA pentru cele mai controversate faze din Champions League

Real Madrid si PSG au oferit socurile optimilor UEFA Champions League: au fost eliminate incredibil de Ajax si Manchester United dupa scoruri din tur care nu lasau sa se intrevada o astfel de desfasurare a evenimentelor.

Dupa partidele retur, atat PSG, cat si Real Madrid au avut cateva faze de constestat. Cele mai importante dintre ele sunt penaly-ul acordat in minutul 90+4 pentru United, dar si aut-ul din faza premergatoare golului 3 a lui Ajax.

UEFA a venit cu explicatii dupa aceste faze. Potrivit forului european, nu a existat o dovada clara ca mingea ar fi depasit cu intreaga circumferinta linia de margine, astfel ca centralul de la Real - Ajax a mers pe mana arbitrului asistent care era pozitionat ideal.

Faza de la penalty-ul care a calificat-o pe Manchester United in meciul cu PSG a fost decisa de arbitrii din cabina video care i-au recomandat centralului sa se uite la reluari. Astfel, centralul a decis ca a fost hent la interventia lui Kimpembe si a decis acordarea loviturii de la 11 metri pentru Manchester United.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rată de infectare Covid în țară, 14 mai 2021. Toate județele sunt în scenariul verde
BRAT
Modifică setările cookies