Celtic a reusit MINUNEA cu Barcelona! Doua echipe din Romania au facut si ei ASTA! Trei meciuri cu echipe romanesti in TOP 10:

Autor: Sport.ro
Joi 08 Noiembrie 2012, 17:06

	Celtic a reusit MINUNEA cu Barcelona! Doua echipe din Romania au facut si ei ASTA! Trei meciuri cu echipe romanesti in TOP 10:

Celtic a reusit miercuri seara sa o invinga pe FC Barcelona cu 2-1 la o zi dupa ce clubul a implinit 125 de ani de existenta!

Wanyama si Watt au inscris pentru Celtic in victoria cu Barcelona, Messi reusind sa reduca din diferenta in prelungiri. Victoria scotienilor e cu atat mai spectaculoasa cu cat acestia au avut cea mai mica posesie din ultimii 6 ani de Liga Campionilor!

Posesia finala a lui Celtic a fost de 16.36% conform celor de la The Guardian! Celtic intra astfel direct pe primul loc intr-un top al echipelor care au castigat un meci in ciuda unei posesii extrem de mici!

In TOP 10 sunt si 3 meciuri in care au fost implicate echipe din Romania! Unirea Urziceni a invins-o pe Sevilla in 2009 desi a avut o posesie de doar 26.51%. Si Braga - Cfr Cluj din acest sezon e in top - campioana Romaniei a avut doar 28.6% posesia.

Tot CFR Cluj a mai avut un meci care a fost in top - cel cu Basel din 2010 cand CFR-ul a avut posesia 29.44%!

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT