CE SUSPENDARE va primi Cristiano Ronaldo pentru eliminarea de la Valencia! Cel mai cunoscut arbitru englez al momentului a facut anuntul

CE SUSPENDARE va primi Cristiano Ronaldo pentru eliminarea de la Valencia! Cel mai cunoscut arbitru englez al momentului a facut anuntul

Arbitrul englez Mark Clattenburg, probabil cel mai cunoscut "central" din Insula in ultimii ani, a scris in Daily Mail despre eliminarea lui Cristiano Ronaldo.

Arbitrul englez Mark Clattenburg, in varsta de 43 de ani, central care a oficial finalele UEFA Champions League din 2016 si UEFA Euro 2016, a scris un editorial in Daily Mail despre eliminarea lui Cristiano Ronaldo.

Clattenburg scrie ca eliminarea starului portughez al lui Juventus a fost "o decizie foarte dura" si ca el, personal, spera ca "Ronaldo sa nu rateze meciul cu Manchester United".

"A fost o mica impingere a lui Ronaldo din care a rezultat cadera fundasului Valenciei, dar nu a fost nimic violent. Arbitrul Felix Brych era cu spatele la faza si a fost atentionat de arbitrul aditional din spatele portii, care s-ar putea sa fi crezut ca Ronaldo a lovit cu cotul. Nu a fost, insa, cazul de asa ceva.

Ronaldo a fost evident enervat de reactia lui Murillo, care a simulat, si i-a pus mana pe cap. Eu nu vad cum arbitrul aditional, care era la cativa metri de faza, a putut considera ca fiind comportament violent", a scris Clattenburg.

Pe de alta parte, arbitrul a spus ca cel mai probabil Cristiano Ronaldo va primi o etapa de suspendare.

"Orice alta decizie, care ar consta in mai multe meciuri de suspendare, ar fi mult prea dura", a mai scris el.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies