'Ce poate sa fie mai bine pentru noi!?' Reactia lui Simeone dupa ce a aflat ca va intalni Barcelona in Liga

Diego Simeone Atletico Madrid Barcelona Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2016, 18:30
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2016, 18:37

Barcelona - Atletico, marti, 5 aprilie in sferturile UEFA Champions League!

'Ce poate sa fie mai bine pentru noi decat sa intalnim cea mai buna echipa din lume? Mie, asta imi da mult entuziasm'', a declarat Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, la aflarea adversarei din sferturile de sferturile de finala ale Ligii Campionilor,.

''Am urmarit tragerea, Barcelona este un adversar important, cu siguranta cea mai buna echipa din lume. Ce poate sa fie mai bine pentru noi decat sa intalnim cea mai buna echipa din lume? Mie, asta imi da mult entuziasm'', a reactionat Simeone, citat de Agerpres.

La randul sau, Javier Bordas, membru in comitetul de conducere al clubului FC Barcelona, a declarat ca Atletico ''este o echipa extrem de dificila, este echipa care se apara cel mai bine". Oficialul a continuat: "Intr-un sfert de finala stiam ca vom intalni o echipa foarte buna. Erau adversari mai accesibili, iar noi am cazut cu o echipa extrem de dificila dar, pentru a castiga Liga Campionilor, trebuie sa bati pe toata lumea. Totul este complicat cu Atletico. Sunt cunoscuti pentru apararea lor solida''.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!