Carlo Ancelotti: "Real Madrid e special! Champions League se confundă cu istoria clubului"

Carlo Ancelotti Champions League Real Madrid Liga Campionilor Carlo Ancelotti
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 21:11
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 21:14

Carlo Ancelotti visează al cincilea trofeu de Champions League în finala cu Borussia Dortmund.

Carlo Ancelotti se pregătește pentru o finală de Champions League cu o miză dublă: al cincilea titlu personal și al 15-lea pentru Real Madrid.

"Real Madrid este un club special. Champions League este istoria acestui club", a spus Ancelotti la conferința de presă dinaintea meciului cu Borussia Dortmund, adăugând: "Sunt bucuros să fiu aici, doar două echipe ajung în această fază și asta pentru că au meritat-o mai mult decât celelalte. Nu e prima dată când sunt aici, sper să nu fie ultima, dar am avut o pregătire bună și am încredere în jucătorii mei, știu că vor da tot ce au mai bun."

Ancelotti speră ca echipa sa să câștige încă o dată UCL

Chiar dacă are o vastă experiență, Ancelotti recunoaște că "este emoționant să pregătești meciuri de acest gen".

"Au fost trei ani foarte fructuoși și sperăm să încheiem acest ciclu cu o victorie mâine. În fotbal se poate întâmpla orice. Detaliile mici decid meciurile și cred că este important să rămânem calmi pe parcursul meciului pentru a lua cele mai bune decizii. Avem încredere în forțele noastre pentru ceea ce este cel mai important meci al sezonului, cu mult respect pentru Borussia și sperând că totul va fi bine", a mai spus Ancelotti.

Ancelotti a vorbit și despre Toni Kroos, pentru care finala UCL va fi ultimul său meci în tricoul lui Real, dar și din carieră. "A luat decizia de a se retrage la apogeu și o face", a spus Ancelotti.

Meciul dintre Real Madrid și Borussia Dortmund va avea loc sâmbătă, 1 iunie, pe stadionul Wembley din Londra, de la ora 22:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!