Borussia Dortmund, 'in Champions League' sezonul viitor chiar daca termina pe 10 in campionat! Ce secret a fost dezvaluit astazi

Autor: Sport.ro
Joi 23 Aprilie 2015, 14:38

	Borussia Dortmund, 'in Champions League' sezonul viitor chiar daca termina pe 10 in campionat! Ce secret a fost dezvaluit astazi

Borussia Dortmund si-a asigurat parcursul dezastruos din acest sezon.

Borussia Dortmund foloseste o polita de asigurare prin care isi va recupera o mare parte din pierderile cauzate de neparticiparea in cea mai importanta competitie europeana, Champions League, scrie publicatia americana Bloomberg.

Din cauza parcursului slab din acest sezon, Borussia va rata grupele Champions League sezonul viitor, ceea ce nu va reprezenta insa un dezastru si din punct de vedere financiar.

Este primul club de fotbal despre care s-a aflat ca foloseste o astfel de metoda. Conform sursei citate, polita de asigurare este deja in al treilea an si sunt doar trei oameni din conducerea clubului care stiu detalii despre contract.

In anul fiscal precendent, Borussia Dortmund a raportat venituri de 260,7 milioane de euro, din care 34,7 milioane de euro a fost bonusul primit de la UEFA dupa un sezon in care echipa a ajuns pana in sferturile de finala ale Champions League.

Directorul executiv al clubului, Hans-Joachim Watzke, nu a facut niciun comentariu legat de informatia publicata astazi de Bloomberg.

Iohannis, la Forumul Economic Franco-Român: Pentru România, 2021 oferă semnale dintre cele mai încurajatoare
BRAT
Modifică setările cookies