BOMBA unui fost stelist! "Sper sa piarda Steaua, chiar daca NU tin cu Legia!" Gigi l-a suparat GRAV, acum vrea sa o vada pe Steaua in genunchi!

Autor: Sport.ro
Marti 20 August 2013, 09:58

	BOMBA unui fost stelist! "Sper sa piarda Steaua, chiar daca NU tin cu Legia!" Gigi l-a suparat GRAV, acum vrea sa o vada pe Steaua in genunchi!

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Steaua a avut la un moment dat un jucator la mijlocul terenului, de origine polonez, care a plecat cu scandal din Ghencea. Grzelak a fost certat si public de Becali pentru ca nu da randament. In plus, patronul a facut misto de el ca are chelie.

"Nu stiu care echipa este mai puternica. Echipele sunt schimbate, cel putin din perioada mea. Eu ii stiu doar pe Tatarusanu si pe Tanase. Legia are ”foame” mai mare sa ajunga in grupe. Ultima echipa poloneza care a ajuns acolo este Widzew Lodz, acum 17 ani. Sper sa piarda Steaua! Dar nu pentru ca sunt fan Legia, ci pentru fotbalul polonez.

Nu-mi pasa de ce zicea Becali despre mine! Am si uitat vorbele alea. Stiu ca vorbea de rau pe mai multi din echipa, asa ca nu ma atingeau acele cuvinte.

Experienta mea  la Steaua n-a fost prea lunga, dar nu am avut probleme cu nimeni. A fost o perioada scurta, dar nu regret ca am jucat acolo", a spus Grzelak pentru sport24h.ro.

Polonezul a jucat pentru Steaua in 2009.

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 3 aprilie. Peste un milion de oameni infectați pe tot globul
BRAT