Barbati vs copii! Reghe nu si-a mai recunoscut campionii! Momentul in care Steaua a fost CALCATA IN PICIOARE pe National Arena

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 15:35

	Barbati vs copii! Reghe nu si-a mai recunoscut campionii! Momentul in care Steaua a fost CALCATA IN PICIOARE pe National Arena

Mourinho nu i-a dat nicio sansa lui Reghe sa-si respecte promisiunea facuta in fata milioanelor de suporteri romani!

Chelsea a batut rau la Bucuresti si ii termina Stelei toate visele de calificare in optimile de finala ale Ligii! Statistica meciului arata o superioritate totala a englezilor in meciul de pe national arena. In afara celor 11 suturi trase pe poarta (la 3), Chelsea a avut si alte cifre impresionante. De exemplu, rata de succes a tackingurilor arata o siguranta defensiva dureroasa pentru Steaua! Dintre cele 19 atacuri pentru minge, Chelsea a avut succes in 18, adica in proportie de 95%, fata de 65%, cat a avut campioana din Liga I!

Reghe poate sa fie mandru de un singur aspect al jocului Stelei. Pasele au mers aproape la fel de bine ca la bogatii lui Mourinho. 80% dintre mingile trimise catre coechipieri de stelisti au ajuns la destinatia corecta. Chelsea a avut cu numai 4% mai mult la aceasta categorie.

Sursa foto si cifre: squawka.com

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT