Sanctiune DRASTICA pentru Steaua dupa meciul cu ACS Poli! Pedeapsa primita dupa incidentele provocate de fani:

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 14:10

	Sanctiune DRASTICA pentru Steaua dupa meciul cu ACS Poli! Pedeapsa primita dupa incidentele provocate de fani:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Comisia de Disciplina a LPF a analizat incidentele produse de fanii stelisti la meciul cu ACS Poli Timisoara. Suporterii au introdus in stadion torte pe care le-au aprins pe durata meciului si astfel clubul a primit o amenda de 10.000 de lei.

De asemenea, Comisia de Disciplina a mai amendat cu 5.000 de lei si clubul Universitatea Cluj pentru scandarile suporterilor din partida contra celor de la Gaz Metan, dar si mai multi jucatori care au fost eliminati in ultima etapa, printre care si Cristian Branet de la Otelul, eliminat in meciul cu Dinamo si fundasul Gabriel Canu, de la Ceahlaul.

Comisia de Disciplina a sanctionat jucatorii eliminati in cadrul etapei a IX-a a Ligii I dupa cum urmeaza: Cristian Branet (Otelul Galati) - 2 etape de suspendare si 1.000 de lei penalitate sportiva,Gheorghe Niohai (ACS Poli Timisoara) - 1 etapa 740 lei, Gabriel Canu (Ceahlaul Piatra Neamt) - 1 etapa si 740 lei, Igor Prahici (FC Vaslui) - 1 etapa si 740 lei.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT