"Suporterii sa ma injure si sa ma huiduie, eu vreau sa dau 100% la Steaua!" Cristea anunta o nebunie la Steaua! Ce obiectiv are:

Autor: Sport.ro
Joi 12 Septembrie 2013, 19:33

	"Suporterii sa ma injure si sa ma huiduie, eu vreau sa dau 100% la Steaua!" Cristea anunta o nebunie la Steaua! Ce obiectiv are:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

'Printul' Adrian Cristea are o sansa mare la Steaua, echipa care l-a adus dupa ce acesta si-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiesti.

Cristea e constient ca va avea mult de munca pentru a-l convinge pe Laurentiu Reghecampf, dar mai ales pe suporterii care nu uita trecutul sau dinamovist.

"Chiar daca sunt la Steaua de o luna si ceva, simt ca as fi de mult mai mult timp aici. Este o diferenta intre meciurile din Champions League si cele din Liga 1, trebuie sa fim motivati, atenti, nu sunt permise momente de relaxare.

Dau 100 % pentru ca Steaua sa isi atinga obiectivele. Deocamdata ma gandesc numai la Steaua, nu ma gandesc la nationala. Orice jucator isi doreste sa fie titular la Steaua, bineinteles ca asta imi doresc si eu.

La acest nivel sunt echipe bune si nu va fi asa usor cum spune lume. Sunt echipe puternice, ne dorim sa ajungem in optimi, sa ne bucuram de aceasta competitie

Suporterii sunt liberi sa injure si sa ma huiduie, pe mine ma intereseaza un singur lucru: sa ma pregatesc si sa dau 100% pe teren" a declarat Adrian Cristea la Digi Sport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT