"Avem 60% sanse de calificare dupa acest scor!" Reactia lui Sanmartean dupa ce a "pictat" pe teren la meciul cu Ludogorets

"Avem 60% sanse de calificare dupa acest scor!" Reactia lui Sanmartean dupa ce a "pictat" pe teren la meciul cu Ludogorets

Steaua 1-0 Ludogorets | Sanmartean a fost de departe cel mai bun jucator de pe teren.

Lucian Sanmartean a scos un penalty si a oferit cele mai frumoase faze ale meciului cu Ludogorets, acesta fiind schimbat abia pe final cu Filip. Sanmartean considera ca Steaua a luat o optiune la calificare, dar nu este inca sigura de prezenta in grupele Ligii Campionilor:

"Un meci cu o incarcatura deosebita, puteam sa il rezolvam mai usor daca inscria Alex de la unsprezece metri. Ne-au pus si ei probleme in repriza a doua dar ne-am descurcat pana la urma. Meciurile amicale sunt amicale, acum suntem extrem de grupati si de uniti, am depus multe eforturi, presiune pe adversar, am avut si multe ocazii, puteam sa inscriem 2 sau 3 goluri si nu se supara nimeni.

Sa zicem ca avem 60% sanse de calificare, mai este un joc si presiunea va fi mare. Moti a jucat foarte bine, s-a integrat foarte bine, ii doresc succes lui Moti dar dupa meciul cu noi. Sunt motivat sa dau 100% pentru echipa, suntem aproape de Champions League.", a spus Sanmartean dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies