As: "Sevilla este in vana. La Steaua e dezastru"

STEAUA - SEVILLA, LIVE PE PROTV SI WWW.SPORT.RO, 21:45
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Noiembrie 2007, 11:14
Data actualizarii: Miercuri 07 Noiembrie 2007, 11:14

Nu numai romanii sunt constienti ca meciul Stelei este unul de a fi sau a nu fi in primavara europeana. Spaniolii se tem pentru soarta Sevillei si atentioneaza ca meciul din Ghencea este unul decisiv. Cine va castiga va supravietui. Cotidianul ABC Sevilla noteaza ca Sevilla este net superioara unei Stele in criza, in timp ce As titreaza ca echipa lui Jimenez este in vana, in timp ce echipa lui Lacatus este intr-o situatie dezastruoasa. Diario de Sevilla aminteste de Steaua, campiona Europei, dar spune ca din acea echipa a rams doar o amintire:

"Sevilla este virtual in optimi daca invinge. Echipa se simte in vana si vrea sa certifice prelungirea visului. Adversar, Steaua, o echipa cu o situatie dezastruoasa in campionat si Liga. In Liga Campionilor, starurile Nicolita si Dica nu au fost capabile sa faca diferenta, sa traga grupul. Lacatus e al treilea antrenor, dar, cunoscand toanele lui Becali, nu este exclus sa mai fie unul pana la Craciun. Steaua, care nu are niciun punct in grupa, este intr-o situatie disperata, dar Sevilla ii poate da lovitura de gratie. Temperatura nu este un avantaj, existand riscuri de ninsoare. Nicolita este una din armele cu care Steaua incearca sa obtina intaiul succes", a subliniat As.
 
"Jimenez va intalni un adversar care a fost campion al Europei, un clasic al competitiilor europene, dar care, sinceri fiind, nu se poate ridica la nivelul actual al Sevillei. Ambitia de a ajunge in optimi da totusi un grad sporit de interes acestui meci", noteaza si Diorio de Sevilla.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies