FOTO ȘI VIDEO ”Istvan Kovacs se chinuia să ajungă acasă, în baie”! Ce scrie presa internațională despre arbitrul român după Olanda - Croația 2-4

Istvan Kovacs AS Luka Modric nationala Croatiei nationala Olandei Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Iunie 2023, 08:33
Data actualizarii: Joi 15 Iunie 2023, 08:48

Centralul român a condus semifinala Ligii Națiunilor de la Rotterdam.

Cu Istvan Kovacs la centru, Croația a învins-o pe Olanda cu 4-2 la Rotterdam, în semifinala Ligii Națiunilor, și va juca astfel finala competiției, împotriva Spaniei sau Italiei.

În minutul 53, arbitrul român a stârnit furia fanilor olandezi pe rețelele de socializare, după ce a acordat ușor o lovitură de pedeapsă pentru croați, la contactul dintre Modric și Gakpo. Kramaric a executat perfect și a restabilit egalitatea (1-1).

Kovacs, acuzat că a acordat prea ușor penalty pentru Croația

„Niciodată nu e penalty. Modric s-a aruncat şi Croaţia a primit lovitură de la 11 metri. O decizie patetică”, „Arbitrul a fluierat penalty pentru că l-a văzut pe Modric în alb şi credea că joacă Real Madrid”, „Chiar dacă nu e decizia corectă, Modric merită un trofeu cu naţionala”, „Penalty cadou pentru Modric” sau „Modric s-a aruncat, niciodată penalty”, s-au revoltat fanii pe social media.

As despre Istvan Kovacs

Cu sau fără gafe, prestația centralului român a fost însă eclipsată de evoluția senzațională a veteranului Luka Modric, ajuns acum la 165 de selecții și 24 de goluri pentru Croația.

”Modric a continuat să trimită coechipierilor pase cu aceeași precizie de vultur, chiar și atunci când arbitrul Istvan Kovacs se chinuia să ajungă acasă, în baie. Ce demonstrație de rezistență dn partea veteranului!”, a scris As.

Același cotidian spaniol l-a taxat pe Kovacs pentru un gol nevalidat pentru Croația, în minutul 120+2: ”Probabil nu a acordat golul din cauza unui ofsaid, însă nu înțelegem de ce arbitrul nu a arătat clar motivul”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!