Va fi Ronaldo apt la finala Ligii? Anuntul facut de Zidane cu o saptamana inaintea bataliei de la Kiev

Va fi Ronaldo apt la finala Ligii? Anuntul facut de Zidane cu o saptamana inaintea bataliei de la Kiev

Cristiano Ronaldo, revenit dupa o accidentare, va fi apt pentru meciul pe care Real Madrid il va disputa sambata impotriva lui Villarreal si este "120%" în vederea finalei Ligii Campionilor.

"El este la 120 %, se simte bine si este in forma. S-a antrenat normal toata saptamana", a declarat Zidane intr-o conferinta de presa.

"Este in forma pentru meciul de maine (sambata) care este ultimul nostru meci dinaintea finalei", a adaugat tehnicianul francez, care a prezis ca Ronaldo, victima unei entorse la o glezna in El Clasico Barca - Real (2-2), din 6 mai, va fi "la 150%" pentru finala de la Kiev.

Lucru rar in acest sezon, Zidane are la dispozitie intreg efectivul de 24 de jucatori pentru finala.

"Am avut o saptamana foarte buna, cu antrenamente bune, cu viteza si ritm. Cu totii suntem implicati si gata de joc", a spus Zidane.

"In ce ma priveste, prefer sa am toti jucatorii la dispozitie si sa pot cauta cea mai buna solutie pentru meciul care urmeaza", a adaugat Zidane.

"Ne vom pregati timp de o saptamana si voi afla multe lucruri asupra componentei echipei care va incepe meciul", a precizat tehnicianul francez.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies