Amenintare cu bomba inainte de sosirea dinamovistilor

ROMANII SI ITALIENII TIN CU DINAMO LA MECIUL CU LAZIO!
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 August 2007, 19:58
Data actualizarii: Luni 13 August 2007, 19:58
13 august le poarta ghinion dinamovistilor, care s-au speriat la sosirea in capitala Italiei! O amenintare cu bomba a zguduit-o pe Dinamo la Roma. 
Politistii italieni au dat navala pe aeroportul din Roma chiar inaintea sosirii lui Dinamo. Motivul: o amenintare cu bomba. Carabinierii au detonat un bagaj suspect.

Dinamovistii au fost luati pe sus imediat dupa ce au ajuns la Roma, pentru ca zeci de romani, dar si italieni care tin cu rivala lui Lazio, AS Roma s-au inghesuit sa faca poze cu Lobont, Niculescu si Zicu.

Dinamovistii au aflat ca peste 10 mii de romani i-ar fi facut galerie pe Olimpico din Roma daca n-ar fi plecat deja in vacanta, in Romania.

"Ne jucam viata cu Dinamo !", e declaratia soc a golgheterului lui Lazio, Rocchi, pe care dinamovistii au gasit-o in Gazzetta dello Sport. La Roma, Dinamo sta intr-un hotel de 4 stele, unde receptioner e un roman. Tot roman e si soferul autocarului care-i plimba pe dinamovisti prin capitala Italiei, unde greii fotbalului. Mitica, Sandu, Piturca si Ioan Becali s-au cazat intr-un loc mai luxos decat hotelul de 4 stele in care sta Dinamo.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies