GALERIE FOTO Alan Shearer a răbufnit după ce a văzut în Liverpool - Real Madrid: "Dumnezeule, nu îmi vine să cred!"

Alan Shearer Alisson Liverpool Real Madrid Thibaut Courtois Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 23:04
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 23:03

Liverpool și Real Madrid au oferit o primă repriză extrem de spectaculoasă, încheiată la egalitate, scor 2-2.

Liverpool a condus cu 2-0 încă din minutul 15, după un gol spectaculos al lui Darwin Nunez și o reușită a lui Mohamed Salah venită în urma unei greșeli uriașe a lui Thibaut Courtois.

Alan Shearer a răbufnit după ce a văzut în Liverpool - Real Madrid

Real Madrid a egalat până la pauză grație lui Vinicius, care a izbutit o dublă. A doua reușită a brazilianului, cea din minutul 36, a venit după o gafă incredibilă a lui Alisson, care a trimis mingea direct în piciorul lui Vinicius.

Alan Shearer (52 de ani), fostul mare atacant englez de la Newcastle, Blackburn sau Southampton și cel mai bun marcator din istoria Premier League, a avut o reacție dură după ce a văzut erorile monumentale ale ambelor echipe din prima repriză.

"Nu îmi vine să cred ce văd în ceea ce privește numărul de erori care se fac pe teren. O eroare groaznică a lui Courtois, pe care o repetă și Alisson.

Alisson a încercat să joace scurt în loc să degajeze, într-un moment în care echipa lui conducea. Dumnezeule, Alisson, doar degajează!

Erorile pe care Real Madrid le face în defensivă sunt pur și simplu incredibile, pare că o invită pe Liverpool. Se pare că e o pâine de mâncat pentru Mohamed Salah și Darwin Nunez", a spus Alan Shearer, potrivit BBC.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!