16520 de fani au votat cea mai mare dezamagire din meciul cu Legia! Istoria GROAZNICA a Stelei dupa 1-1 in tur:

Autor: Sport.ro
Vineri 23 August 2013, 09:49

	16520 de fani au votat cea mai mare dezamagire din meciul cu Legia! Istoria GROAZNICA a Stelei dupa 1-1 in tur:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua a facut un meci slab cu Legia iar echilibrul s-a rupt dupa iesirea lui Pintilii. Reghecampf este insa increzator in fortele echipei sale si spune ca Steaua are sanse de calificare. Statistica spune insa altceva: Steaua nu s-a calificat niciodata dupa ce a terminat 1-1 in meciul tur.

UEFA le-a dat insa o veste buna stelistilor. Legia va avea peluza suspendata din cauza unui mesaj rasist al fanilor, dupa ce forul european le-a respins polonezilor apelul.

Antrenorul Legiei este convins ca sansele de calificare sunt 50-50.
Inainte de meci erau favoriti, acum sansele sunt egale. Acum fiecare are sansele ei, s-a restabilit egalitatea. De la minut la minut s-a vazut ca jocul nostru s-a imbunatatit. Noi nu am mai jucat intr-un astfel de meci. Jucatorii mei si-au dat seama abia la un moment dat de ceea ce joaca, miza, de presiune si tot ce a fost

Intr-un sondaj pe www.sport.ro, fanii au votat motivele pentru care Steaua nu a castigat, dar si cea mai mare dezamagire din meciul cu Legia.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT