Ionut Negoita Dinamo stadion Dinamo Liga 2

„V-ați mai implica la Dinamo?” Răspunsul surprinzător oferit de Ionuț Negoiță

Fostul acționar al lui Dinamo a precizat care este singura condiție care l-ar face să investească din nou la clubul din Ștefan cel Mare.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 20:40
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 20:40

Ionuț Negoiță (48 ani) a încheiat orice socoteală cu Dinamo. Numai că, în cazul în care gruparea din Ștefan cel Mare va beneficia de un nou stadion, omul de afaceri este dispus să ajute clubul cu o sumă de bani, la fel ca Cristi Borcea (52 ani). Aceeași condiție a pus-o și fostul președinte al lui Dinamo. 

Noul stadion i-ar aduce lui Dinamo no investitori

„În linia întâi, nu. Dacă s-ar face stadionul, m-aș implica într-un fel sau altul, dar nu cel responsabil și să fiu înjurat de toată lumea. Adică doar să fiu sponsor, să ajut, atât. Cu condiția construcției noului stadion. Dinamo nu are nicio șansă altfel. Nici suporterii nu vor mai fi dispuși să se implice dacă în 3-4 ani nu demarează construcția”, a declarat Ionuț Negoiță pentru gsp

Ionuț Negoiță, cu sufletul alături de Dinamo

Omul de afaceri a precizat că de când a renunțat la Dinamo s-a axat mai mult pe businessuri din imobiliare și domeniul hotelier. Însă a rămas cu sufletul alături de Dinamo. Chiar poartă echipamentele „câinilor” atunci când merge la fotbal. 

„Am o viață activă, ca întotdeauna, prins cu proiectele mele, hoteliere, imobiliare, construcții. Fotbalul e cu nervi, cu emoții, acum sunt mai liniștit, mai bine. Nivelul de stres la Dinamo e destul de ridicat, fotbalul e cu multe palpitații, implicații, necunoscute. Afacerile din domeniul meu sunt mult mai previzibile, predictibile. Mai joc fotbal de două ori pe săptămână, rămân suporter. 

Am rămas cu multe echipamente de la Dinamo, e firesc să le folosesc. Eu nu mă dezic de Dinamo, îmi doresc să trăiască în continuare și vreau să revină, să fie la un nivel cât mai ridicat”, a mai spus Ionuț Negoiță.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!