AS47 liga 2 peluza sud steaua Liga 2

„Demisia, incompetenților!” Suporterii steliști, ultimatum pentru conducerea CSA: „Plecați din Ghencea!”

CSA Steaua nu și-a schimbat statutul înainte de startul noului sezon și nu va putea promova nici anul viitor în prima ligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 23:56
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 00:01

Suporterii steliști s-au săturat de promisiunile celor din conducerea clubului și le-au transmis un ultimatum acestora, solicitându-le să rezolve cât mai curând problema promovării în Superliga.

„Peluza SUD Steaua şi AS47 solicită, în mod imperativ, DEMISIA:

– comandantului CSA Steaua, col. Răzvan Ștefan BICHIR

– managerului Secţiei de Fotbal, Bogdan Marinescu

– vicepreşedintelui CSA Steaua, col. Teodor Florin POPA

– şefului Departamentului Activitate Sportivă de Performanţă din cadrul CSA Steaua, col. Dragoş BARBU

– tuturor gradaţilor şi politrucilor incompetenţi din cadrul MApN şi CSA Steaua

– factorilor de decizie din Ministerul Apărării, care nu au găsit o soluție pentru ca Steaua să poată promova și nici nu i-au demis pe cei ce delapidează clubul Steaua și nu îi aduc onoare.

Peluza SUD Steaua, AS47 și toate grupările independente ale suporterilor stelişti consideră că oficialii MApN și conducerea CSA Steaua îşi bat joc, în cel mai flagrant mod, de numele şi de istoria Clubului Sportiv al Armatei STEAUA București.

Ministerul Apărării, oficialii responsabili de la vârful MApN, şefii militari ai clubului STEAUA, comandantul clubului și managerul Secţiei de Fotbal umilesc și batjocoresc, în fiecare zi, istoria clubului Steaua și suporterii stelişti.

Mesajul nostru este unul clar. TRĂDĂTORII, POLITRUCII, INCOMPETENŢII ŞI LICHELELE care conduc vremelnic destinele clubului STEAUA trebuie să DEMISIONEZE urgent din funcțiile pe care le ocupă astăzi.

Putem negocia orice, dar nu vom negocia niciodată principiile și valorile steliste.

În termeni militari, aceşti politruci incompetenţi şi lipsiți de orice urmă de onoare sau demnitate au TRĂDAT haina militară şi au DEZERTAT fără onoare, abandonându-și misiunea pe câmpul de luptă. Armata Română nu poate tolera trădătorii și dezertorii care dezonorează istoria clubului sportiv militar.

Peluza SUD Steaua și suporterii steliști nu vor mai tolera nicio clipă TRĂDĂTORII și DEZERTORII din fruntea MApN și CSA Steaua.

Fanii cer demisia oamenilor din conducerea CSA

Vă repetăm mesajul nostru ferm: DEMISIA! PLECAŢI DIN GHENCEA!!!

Lăsaţi clubul STEAUA să renască! Lăsaţi clubul STEAUA pe mâna unor profesionişti dedicaţi care iubesc numele, istoria și tradiţia glorioasă a acestui club.

Din 2017, chiar din 2014, a existat destul timp pentru a se găsi o soluţie clară pentru Secţia de Fotbal:

– organizarea Secţiei de Fotbal într-o asociație sau o societate comercială pe acţiuni deţinută de MApN – care să primească dreptul legal de a folosi marca STEAUA – cu condiția esențială ca marca Steaua să rămână întotdeauna în patrimoniul Statului român (MApN) și al CSA Steaua, după modelul aplicat cu succes de cluburile din Franţa și Germania

– modificarea Legii Sportului astfel încât cluburile de drept public din România să poată activa în Liga 1 la fotbal în aceleași condiții în care o fac astăzi la toate celelalte sporturi de echipă: handbal, rugby, polo, hochei, volei etc.

Am primit, în schimb, doar minciunile şi promisiunile unor politruci incompetenţi.

La fel ca în ultimii 20 de ani, CSA Steaua este condus astăzi de un comandant incompetent și un manager habarnist al Secției de Fotbal – personaje golite de conţinut, care nu au absolut nicio calitate managerială, oameni care îşi bat joc, zi de zi, de numele și de istoria Stelei.

Fanii declară război conducerii CSA

Dincolo de problemele juridice și legale ale Secției de Fotbal, șefii CSA Steaua și oficialii MApN acceptă astăzi fără absolut nicio reacție campaniile mizerabile de linşaj mediatic, furtul grosolan de identitate și încălcarea deciziilor definitive ale Justiției de către societatea-clonă FC Fcsb și presa română care slujește, fără nicio jenă, clubul condus de infractori și foști pușcăriași.

Peluza SUD Steaua și suporterii stelişti le declară RĂZBOI tuturor lichelelor și politrucilor care îşi bat joc de numele și de istoria Stelei.

Încercaţi să înţelegeţi mesajul nostru și să acţionaţi în consecinţă. În ultima clipă, demonstraţi că mai aveţi o minimă fărmână de demnitate și onoare.

Aveţi o singură soluţie:

DEMISIA, INCOMPETENŢILOR!!! PLECAŢI DIN GHENCEA!!!

Puteţi considera acest mesaj un ULTIMATUM”, se arată în comunicatul celor de la AS47.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies