Razvan Zavaleanu Dinamo Liga 2

Zăvăleanu a venit cu bani de acasă! Administratorul judiciar le-a plătit un salariu jucătorilor de la Dinamo

Suporterii din programul ”Doar Dinamo București” au emis un comunicat oficial cu privire la situația în care se află clubul, după zvonurile potrivit cărora echipa ar putea intra în faliment.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Iulie 2022, 19:38
Data actualizarii: Joi 07 Iulie 2022, 19:43

DDB confirmă faptul că sunt discuții pentru preluarea pachetului majoritar. De asemenea, pentru a evita falimentul, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului și omul care se ocupă de gestionarea insolvenței, a plătit ”din propriul buzunar” salariile pentru o lună.

DDB, comunicat oficial: ”Zăvăleanu a plătit salariile pe o lună de zile!”

„În urma discuțiilor purtate astăzi cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, putem anunța membrii programului Doar Dinamo București faptul că discuțiile pentru achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni la Dinamo continuă.

Pentru a evita riscul unei situații grave, chiar a falimentului, Răzvan Zăvăleanu a achitat din buzunarul propriu salariile pe o lună de zile, se câștigă astfel timp necesar negocierilor. 

Urmează ca în următoarea perioadă să se rezolve situația administratorului special, respectiv a antrenorului principal”, se arată în comunicatul oficial emis de DDB.

Dinamo și-a prezentat lotul pentru sezonul viitor:

  • Mihai Eşanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu (portari)
  • Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea (fundaşi)
  • Ahmed Bani, Antonio Borduşanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu, Geani Creţu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Ţone, Mario Şutru (mijlocaşi)
  • Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu (atacanţi).

Dinamo va disputa sâmbătă un amical împotriva echipei Unirea Slobozia. Meciul se va disputa pe stadionul din Slobozia.

Modifică setările cookies