Concordia Chiajna Ianis Zicu liga 2 Liga 2

Veste șoc pentru Concordia Chiajna! Ianis Zicu și-a dat demisia după înfrângerea cu Dinamo. Motivul real al plecării

Concordia Chiajna a pierdut pe teren propriu împotriva lui Dinamo București, scor 0-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Septembrie 2022, 14:57
Data actualizarii: Duminica 04 Septembrie 2022, 15:01

Concordia a înregistrat deja al treilea eșec din eșalonul secund. În materie de rezultate, formația dirijată de Ianis Zicu a mai obținut o singură victorie și un singur egal.

După înfrângerea cu Dinamo București, antrenorul de la Chiajna a anunțat la sfârșit că va demisiona, pentru că nu a reușit să-și îndeplinească obiectivul stabilit înainte de startul sezonului

Zicu: „Atitudinea jucătorilor a lăsat mult de dorit”

„O partidă dureroasă pentru noi din punctul de vedere al rezultatului. Din păcate, am ratat obiectivul pe care l-am stabilit la începutul sezonului. Sunt puține lucruri de spus, trebuie să acceptăm această realitate. Toată lumea a greșit, începând cu mine. Îmi asum multe dintre lucruri.

Normal că m-am gândit să plec, pentru că perioada de transferuri se termină mâine. Cel mai important este ca echipa să iasă din această pasă. Primul lucru pe care poate să-l facă clubul vizavi de o situație delicată este să aducă un suflu nou privind staff-ul tehnic.

Cu toată pasiunea, am făcut ce am putut, sper ca lumea de aici să înțeleagă acest lucru. Nu m-am dat la o parte de la muncă. E important ca jucătorii să-și schimbe atitudinea. Un jucător valoros trebuie să arate asta pe teren. I-am folosit pe toți și avem doar patru puncte în cinci etape, lucru de neconceput pentru noi.

Atitudinea jucătorilor a lăsat mult de dorit, iar în momentul în care valorile sunt apropiate, lucrul acesta face diferența de cele mai multe ori. În momentul acesta, nu putem spune că suntem favoriți cu cineva.”, au fost cuvintele lui Ianis Zicu după eșecul cu Dinamo.

Concordia Chiajna - Dinamo 0-1

Dinamo a reușit, în acest sens, a doua victorie în startul sezonului. "Câinii roșii" au spart, astfel, seria de trei eșecuri consecutive. În următoarea etapă, trupa din Ștefan cel Mare o va întâlni pe CSA Steaua pe Arena Națională, iar Concordia va face deplasarea la Unirea Constanța.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies