Transfer pentru Liga 1 la Petrolul! Un fost internațional U21 a semnat

mihai velisar gaz metan petrolul Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 16:29
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 16:31

Petrolul a transferat un jucător din Liga 1, care a reprezentat România la Jocurile Olimpice în vara anului trecut.

Fundaşul Mihai Velisar a revenit la divizionara secundă Petrolul Ploieşti după aproximativ trei ani, el semnând un contract valabil până în vara anului 2025 cu gruparea prahoveană.

Mihai Velisar a semnat cu Petrolul!

"Gruparea noastră a oficializat, astăzi, prima mutare a anului, Mihai Velisar urmând să îmbrace, din nou, tricoul galben-albastru. Fundaşul stânga în vârstă de 23 de ani a semnat un angajament valabil până în vara anului 2025. Produs al Centrului de Copii şi Juniori al clubului nostru, Velisar revine, aşadar, pe 'Ilie Oană', la aproape trei ani de la despărţirea de Petrolul", se arată pe site-ul oficial al clubului Petrolul.

În ianuarie 2019, fundaşul stânga era împrumutat de Petrolul la Gloria Buzău, pentru ca, şase luni mai târziu, să fie transferat definitiv de către Gaz Metan Mediaş. În tricoul ardelenilor, Velisar a progresat rapid, ajungând în scurt timp şi în lotul reprezentativei Under 21 a României. În total, Velisar a bifat 77 de apariţii pentru Gaz Metan Mediaş, el reuşind să puncteze şi de două ori pe parcursul ultimelor ediţii de campionat.

Fundaşul stânga s-a alăturat deja lotului formaţiei Petrolul Ploieşti care începe astăzi pregătirile pentru partea a doua a campionatului Ligii a II-a, transmite Agerpres.

  • 3 meciuri a jucat Mihai Velisar la naționala U21 a României, în preliminariile EURO 2021
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!