Transfer din BUNDESLIGA la U Cluj! Ce jucator de nationala e gata sa semneze
Miercuri 04 Iulie 2018, 14:18

Transfer din BUNDESLIGA la U Cluj! Ce jucator de nationala e gata sa semneze

U Cluj continua achizitiile importante!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Ardelenii vor sa promoveze cu orice pret vara viitoare. Pe langa cele 9 jucatori pe care i-a laut deja, Clujul mai planuieste doua lovituri. Liber de contract dupa despartirea de FC Nurnberg, alaturi de care a promovat in Bundesliga, Laszlo Sepsi e dorit insistent pe Cluj Arena de Ovidiu Sabau. Acum manager general la Universitatea, Sabau l-a antrenat pe Sepsi (31 de ani) la Gloria Bistrita, Poli Timisoara si ASA Tg. Mures. Sepsi are 4 selectii in nationala Romaniei.

Un alt jucator aflat in topul prioritatilor la U este Laurentiu Rus. Mijlocasul de 33 de ani se va desparti de CFR Cluj si e dorit la rivala din oras, scrie Liga2.ro.

U Cluj a luat in aceasta vara 5 jucatori de la Academia Hagi (Ene, Dur-Bozoanca, Capusa, Doru Dumitrescu si Kofi), precum si pe Carol Taub de la ASU Poli, pe Jefrem Kosnic de la Vojvodina, pe Marius Coman de la CFR si pe Florin Burghele de la Sporting Vaslui.Efectele creșterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analiștilor