Aleksander Mitrovic csc selimbar Dinamo Genoa Liga 2

OFICIAL ”Mami, vreau să ajung unul dintre cei mai buni din lume!”. Jucătorul pe care Dinamo l-a pierdut gratis acum un an s-a întors în România

Portarul pe care Dinamo l-a pierdut gratis în favoarea italienilor de la Genoa s-a întors în România după un singur sezon în Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 11:00
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 11:05

Aleksander Mitrovic (19 ani) a semnat cu ”Grifonul” în vara anului trecut, iar Dinamo nu s-a ales cu niciun ban în urma afacerii. Genoa i-a oferit un contract valabil pentru două sezoane, dar s-a despărțit mai devreme de cel care se anunța a fi un mare talent pe care Dinamo l-a pierdut.

Aleksander Mitrovic s-a întors în România după un singur an la Genoa

Mitrovic a fost prezentat la CSC 1599 Șelimbăr, unde s-a transferat definitiv de la Genoa. Portarul de 19 ani a semnat un contract valabil până în 2025 cu noua sa echipă și va purta numărul 68.

„Aleksander Mitrovic a mai evoluat la Dinamo București și Genoa, iar în Italia a bifat 16 meciuri, în 5 dintre acestea a reușit să nu primească gol. Noul portar al echipei noastre a beneficiat și de două selecții la echipa națională a României U-19.

Aleksander Mitrovic este fiul fostului atacant al celor de la FC Național, Slavisa Mitrovic”, se arată pe site-ul oficial al grupării din Șelimbăr.

Anul trecut, tânărul portar avea planuri mari după transferul de la Genoa, unde spera să se impună rapid. 

„Mami, sunt cel mai fericit om! Eh, nu vreau să ajung cel mai bun portar din România, ci unul dintre cei mai buni din lume!”, i-a transmis acesta mamei sale, la vremea respectivă, potrivit GSP.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!