VIDEO "Suntem încă departe de ceea ce mi-aș dori". Ovidiu Burcă, realist înaintea debutului lui Dinamo în Liga 2

Dinamo a obținut un nou succes în meciurile de pregătire, înainte de debutul din Liga 2.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 14:19
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 14:36

Formația antrenată de Ovidiu Burcă a învins-o pe CS Tunari cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă dimineaţa, în cantonamentul de la Săftica, în ultimul meci de pregătire înaintea debutului Ligii a II-a.

Dinamo va juca în prima etapa a Ligii a II-a împotriva echipei Progresul Spartac Bucureşti, nou-promovată în eşalonul secund, joi 4 august, de la ora 18:00, în deplasare.

"Echipa este încă departe de ceea ce mi-aș dori să se întâmple. Zi de zi construim o fundație care să ne ajute să construim o formație care să se lupte pentru locurile de promovare. Conducerea mai este în discuții cu anumiți jucători. Din păcate, jucătorii din România buni sunt foarte scumpi, iar în străinătate e cu noroc să vezi în câteva zile un jucător care să fie la un nivel ridicat. 

Noi ne dorim să jucăm pe Arcul de Triumf, un acord de principiu, verbal avem, dar rămâne de văzut dacă se va și concretiza", a declarat Ovidiu Burcă după meci. 

Vlad Iacob, detalii despre situația financiară a lui Dinamo

Vlad Iacob a dezvăluit că în momentul de față datoriile clubului de Dinamo se ridică la aproximativ opt milioane de euro, însă după ce se va încheia procedura de evaluare a firmei, dacă activul companiei nu va permite achitarea tururor datoriilor, atunci datoria va fi redusă la aproximativ două milioane de euro.

"Foarte optimist. O asemenea scădere este destul de uzuală în cadrul procedurilor de insolvență. Practic, activul companiei este evaluat de către un evaluator autorizat și dacă activul nu permite decât acoperirea unei părți a masei credale, haircut-ul este posibil. 

Datoriile totale clubului sunt, într-adevăr, în jurul sumei de opt milioane. Cele de la masa credală sunt de aproximativ șapte, iar acestea pot ajunge undeva pe la valoarea de 1,8 sau 1,9 milioane. Mai sunt câteva datorii curente, însă până acum creditorii noștri sunt și cred că vor rămâne în continuare prietenoși", a spus Vlad Iacob la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă însport”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!