Dinamo CS Tunari Liga 2

Continuă seria succeselor pentru Dinamo în partidele de pregătire! Noua "victimă" a echipei din Ștefan cel Mare

Dinamo București continuă seria succeselor în meciurile amicale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2022, 12:42
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2022, 12:49

Formația antrenată de Ovidiu Burcă a învins-o pe CS Tunari cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă dimineaţa, în cantonamentul de la Săftica, în ultimul meci de pregătire înaintea debutului Ligii a II-a.

Echipa din Ștefan cel Mare s-a impus prin golurile marcate de Gabriel De Moura (49) şi Alexandru Pop (77), potrivit informațiilor prezentate pe pagina de Facebook a echipei.

Dinamo a aliniat echipa: Oncescu (Fara, 73) - De Moura (G. Creţu, 62), Giafer, Dudea, Amzăr (A. Şerban, 62) - Buleică (D. Ţone, 46), N. Roşu (Cr. Ionescu, 73) - Borduşanu (Bobea, 46), Bani (I. Roşu, 62), V. Lazăr (A. Florescu, 73) - Buhăescu (Al. Pop, 46).

Dinamo va juca în prima etapa a Ligii a II-a împotriva echipei Progresul Spartac Bucureşti, nou-promovată în eşalonul secund, joi 4 august, de la ora 18:00, în deplasare.

Ovidiu Burcă, antrenor la Dinamo București

După retrogradare, Iulian Mihăescu și Ionel Augustin s-au ocupat de pregătirea echipei. Burcă a evoluat ca jucător la Dinamo, unde a cucerit un titlu, trei Cupe ale României și o Supercupă.

După retragere, Burcă a activat ca director sportiv la Oțelul Galați. A trecut, apoi, la Rapid, unde a fost președinte și antrenor la U19 și echipa a doua, iar în sezonul precedent a pregătit-o pe CSM Slatina, prima sa experiență ca antrenor principal la o echipă de seniori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!