Schimbare de strategie la Dinamo? Burcă a dezvăluit care ar putea fi noul căpitan din Ștefan cel Mare: "Are anumite caracteristici"

Dinamo capitan Dinamo Ovidiu Burca Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 16:09
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 16:15

După un început ezitant în meciurile amicale, Dinamo a reușit să lege o serie de două victorii, ultima fiind cu SC Popești-Leordeni.

Dinamo a jucat miercuri dimineața la Popești-Leordeni (Ilfov) un meci amical cu formația din localitate, echipă din Liga 3, după ce a pierdut primele trei meciuri de pregătire (0-1 cu Concordia Chiajna, 0-5 cu Unirea Slobozia și 1-3 cu FCSB A Clinceni), dar a câștigat la debutul lui Ovidiu Burcă pe banca tehnică, 2-1 cu CSO Plopeni.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Valentin Lazăr, cel care nu a mai purtat banderola de căpitan așa cum se întâmplase până acum, în locul său fiind ales Alin Dudea. 

"Căpitanul trebuie să aibă anumite calităţi. În primul rând, Dudea este de foarte mult timp la Dinamo, este jucător care are anumite caracteristici, e jucător de centrul terenului. Dar asta nu înseamnă că Lazăr nu poate să fie şi el căpitan. Aşa am decis eu astăzi. Vom vedea în continuare care va fi cea mai bună alegere pentru postul de căpitan", a declarat Ovidiu Burcă. 

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo: "Lucrurile se mișcă în direcția bună"

"Lucrurile sunt așa cum le știam. M-am înhămat la munca asta, n-are rost să spun ce am găsit aici. Dar ușor, ușor, lucrurile se mișcă în direcția bună. Trebuie să construim cu liniște, cu răbdare.

Nu sunt blazați jucătorii, dar nu se simt confortabil să știe că am retrogradat și este unul dintre cele mai grele momente din istoria clubului. Dar îi simt că își doresc să o readucă pe Dinamo în prima ligă", a spus Ovidiu Burcă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!