VIDEO Speranțe pentru CSA Steaua! Cum ar putea promova la finalul acestui sezon: „Facem toate demersurile!”

Steaua csa steaua Gabriel Bostina Liga 2
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 16:25
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 16:30

Gabriel Boștină (45 de ani), noul manager tehnic al celor de la CSA Steaua, a vorbit despre posibilitatea ca echipa de fotbal a Armatei să poată promova la finelel acestui sezon.

Fostul jucător care a îmbrăcat atât tricoul Stelei, cât și pe cel al lui Dinamo a susținut că în momentul de față se fac toate demersurile pentru ca echipa să poată promova cât mai rapid.

Boștină este convins că foarte curând se va găsi o soluție ca echipa să se asocieze cu o entitate privată și astfel să poată promova în prima ligă.

Boștină: „Noi vom face toate demersurile!”

„În finalul anului trecut, știu că cei din conducerea clubului au fost invitați de mai multe ori de cei din conducerea ministerului. Dacă există întâlniri și întrevederi există și interes. Eu cred că până la urmă se va găsi soluția de asociere cu partea privată până la depunerea dosarului de licențiere, pentru a avea dreptul de promovare în Liga 1, în sezonul următor.

Dacă se poate să promovăm de anul acesta, noi vom face toate demersurile. Legea încă nu s-a schimbat, nu știu dacă mai este timp ca să se poată schimba. Știu că este o situație frustrantă pentru fani, deoarece au trecut doi ani în care noi am fost pe loc de baraj și puteam promova. Le mulțumim că sunt alături de noi, sperăm să aibă răbdare în continuare, pentru că sper că vom obține dosarul de licențiere și dreptul de a promova”, a spus Gabi Boștină, la Steaua TV.

Steaua ocupă primul loc în clasamentul ligii secunde, însă nu va putea promova în Superliga indiferent de poziția pe care va încheia sezonul, din cauza statului. Abia după ce se va asocia cu un partener privat, echipa Armatei va putea promova în prima ligă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!