SE RETRAG IN PLIN CAMPIONAT // Decizie de ultima ora: echipa a fost abandonata de Consiliul Local, autoritatile isi fac un nou club

SE RETRAG IN PLIN CAMPIONAT // Decizie de ultima ora: echipa a fost abandonata de Consiliul Local, autoritatile isi fac un nou club

Olimpia Satu Mare, formatie care a pierdut deja 42 de puncte in acest campionat din cauza litigiilor pe care le are, se va retrage cel mai probabil din liga a doua.

Cu o situatie financiara dezastruoasa, care i-a adus depunctari de pana la 42 de puncte in actualul sezon, Olimpia Satu Mare isi traieste ultimele momente! Autoritatile locale au decis sa nu mai ajute echipa. Consiliul Local va investi intr-o noua sectie de fotbal a CSM Satu Mare, care se va numi CSM Olimpia.

Primarul Gabor Kereskenyi a spus ca sportul satmarean nu poate ramane fara fotbal, astfel ca autoritatile au decis sa investeasca pentru moment la nivel de copii si juniori.

"Ramasi singuri la sprijinirea sportului de performanta, respectiv a fotbalului satmarean, nu mai putem duce in asa fel mai departe fotbalul cum a fost finantat pana acum. Zilele acestea impreuna cu colegii lucram la o propunere de buget viabila pentru acest an. Cert este ca nu vom putea merge cu o cotizatie de 1.7 milioane lei, cat am alocat anul trecut. De aceea am facut aceasta propunere, care va fi legat ade proiectul de hotarare privind aprobarea bugetului pe anul 2018. Dorim in continuare sa avem o pepiniera. Ar fi pacat pentru aceste echipe de juniori si copii care activeaza si acum in diferite campionate. Intentia noastra este de a face mai multa transparenta si finantarea, de a prelua CSM, in primul pas, echipele de juniori si copii. Este singura posibilitate la ora actuala. Din pacate, am ramas singuri si nu mai putem duce mai departe aceasta activitate. Trebuie sa recunoastem ca avem nevoie de fotbal, de aceste echipe de juniori si copii, de acei antrenori satmareni de la aceste echipe. Speram ca odata o sa avem si echipa de seniori", a spus Kereskenyi.

Olimpia Satu Mare a adunat datorii de 500.000 de euro, pe care nu mai are de unde sa le plateasca. Echipa din liga a doua si-ar putea pronunta falimentul curand.VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Filmul reconstituirii în cazul Caracal. Anchetatorii vor să afle azi ce a făcut Dincă, pas cu pas, cu Luiza Melencu
BRAT