victor iacob Dinamo liga 2 Liga 2

Scapă dinamoviștii de emoțiile licențierii? Anunțul făcut de Vlad Iacob: „Vom vedea un Dinamo liber!”

Dinamo se confruntă du dificultăți financiare și are emoții mari în privința obținerii licenței pentru anul viitor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 20:53
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 21:51

„Câinii” trebuie să scape de datorii până pe 30 aprilie dacă vor să primească licența pentru sezonul viitor, iar Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, îi liniștește pe fani, susținând că clubul nu va întâmpina dificultăți în acest demers.

„O parte din datoriile curente vor fi achitate înainte de licenţiere. Suntem conştienţi ce se întâmplă şi care sunt datoriile cele mai stringente. Suporterii sunt îndemnaţi să aibă încredere în noi. Vom rezolva problema licenţierii şi a datoriilor. Uşor-uşor, vom vedea un Dinamo liber da datorii.

În cazul promovării, există o clauză de prelungire automată a contractului pentru mai mulţi jucători. Pe cei mai mulţi jucători îi putem vedea în Liga 1, dacă obţinem promovarea. Şi eu cred că avem o şansă bună de promovare. Am mare încredere în lotul actual. Avem acest avantaj al coeziunii.

Au fost momente în care mi-am pus întrebări. Au fost momente foarte dificele, cu foarte multe neajunsuri. E greu să-i convingi pe debitori să nu devină agresivi cu clubul. Au fost nenumărate astfel de momente în acest mandat al meu. M-am gândit de câteva ori să plec. Am făcut sacrificii foarte mari. Sunt un luptător şi mi-am asumat, chiar dacă am avut momente de cumpănă. Nu voi renunţa până când nu voi vedea Dinamo acolo unde îi este locul”, a spus Vlad Iacob, potrivit Playsport.

Dinamo debutează în playoff-ul Ligii doi, pe teren propriu, pe stadionul „Arcul de Triumf”, în fața Gloria Buzău, sâmbătă, 18 martie, de la ora 11:00.

Cum arată play-off-ul din Liga 2

  1. CSA Steaua - 40p
  2. Poli Iași - 40p
  3. Oțelul Galați - 36p
  4. Unirea Dej - 32p
  5. Gloria Buzău - 31p
  6. Dinamo - 31p

În play-off, punctele nu se înjumătățesc. Partidele din play-off se vor desfășura în sistem tur-retur, fiecare echipă urmând să dispute 10 jocuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!