EXCLUSIV Au venit banii! Veste uriașă pentru jucătorii lui Dinamo

Dinamo jucatori dinamo Ovidiu Burca Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 13:55
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 14:03

Jucătorii lui Dinamo primesc o veste bună, după ce au prins play-off-ul în urma rezultatului de 1-1 cu Politehnica Timișoara.

Din informațiile Sport.ro, ”câinii” au încasat unul dintre cele două salarii restante, după ce recent s-au împlinit două luni de la ultima remunerație încasată de elevii lui Ovidiu Burcă. Veste vine chiar de ziua antrenorului, care a împlinit 43 de ani.

Veste uriașă la Dinamo! Jucătorii au încasat un salariu restant

În plus, jucătorilor li s-a promis din nou că vor încasa, curând, și prima promisă pentru intrarea în play-off, de 20.000 de euro. Aceștia au primit asigurări chiar și după meciul cu Poli Timișoara că vor fi răsplătiți pentru această performanță.

Dinamoviștii au sărbătorit după egalul cu Timișoara, care le-a asigurat, și cu ajutorul celorlalte rezultate, poziția a șasea, ultima din play-off. Performanța este una remarcabilă, având în vedere începutul modest de sezon.

La conferința de presă în cadrul căreia noii acționari au prezentat planul pus la cale pentru clubul Dinamo, Eugen Voicu, care deține Red&White alături de Andrei Nicolescu, a punctat faptul că ”banii nu reprezintă o problemă” pentru actuala conducere.

„Banii sunt un ingredient. Nu banii rezolvă problema. Dacă am descărca un camion cu bani, situația ar rămâne tot critică la Dinamo. În momentul în care lucrurile sunt clare și toată lumea capătă încredere în planul nostru de business pe care-l avem, banii vin”, a spus Eugen Voicu.

Cum arată play-off-ul din Liga 2:

  • 1. CSA Steaua - 40p
  • 2. Poli Iași - 40p
  • 3. Oțelul Galați - 36p
  • 4. Unirea Dej - 32p
  • 5. Gloria Buzău - 31p
  • 6. Dinamo - 31p

 

În play-off, punctele nu se înjumătățesc. Partidele din play-off se vor desfășura în sistem tur-retur, fiecare echipă urmând să dispute 10 jocuri.

Primele două clasate (care au drept de promovare) promovează direct. Următoarele două vor da baraj cu formații din Liga 1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!