Rapid Alex Ionita Rapid Bucuresti Transfer Victor Angelescu Liga 2

Rapidistii se pregatesc deja de Liga 1! Care e primul jucator dorit de patronul giulestenilor! "Mai are multe de demonstrat"

Rapidistii au revenit oficial in Liga 1 si sunt pusi pe fapte mari.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 18 Mai 2021, 09:56
Data actualizarii: Marti 18 Mai 2021, 10:03

Giulestenii au obtinut promovarea inca de dinaintea meciului cu FCU Craiova, pierdut, cu 3-1, dupa ce Mioveniul nu a putut bate la Timisoara, cu care a remizat, 2-2, si se pregatesc deja, cel putin la nivel declarativ, de Liga 1. Patronul echipei, Victor Angelescu, anunta deja un prim nume pe care il vrea la echipa, un jucator crescut de Rapid, care insa in ultimul timp a avut mari probleme, Alex Ionita. Fotbalistul este suspendat dupa ce a fost surprins la o clina privata alaturi de cativa colegi de la Astra in care facea un tratament interzis.

"Sunt euforic, nu mi-a trecut, nu o sa imi treaca o saptamana de acum incolo. Trebuie sa invatam sa ne bucuram. Cinci-sase zile ne vom bucura. Nu a fost niciun moment in care am vrut sa plec. Dar au fost momente grele si sezonul asta, cand ne-a batut Slobozia, iar cel mai bun moment a fost asta.

Noi nu vrem sa vindem in tara, mai ales catre rivale. Nu exista, poate sa vina FCSB, dar va trebui sa plateasca de cinci ori mai mult. Daca avem un jucator pe care vrem 2 milioane, FCSB il poate lua doar daca da 10. Nu vindem la Dinamo, FCSB si Craiova.

Doar daca sunt jucatori la care vrem sa renuntam. 100% e o tinta Alex Ionita pentru noi, eu il doresc foarte mult, mai are multe de demonstrat. Nu si-a spus ultimul cuvant in fotbal", a spus Victor Angelescu pentru digisport.

Modifică setările cookies