FOTO Prezentarea noilor investitori la Dinamo! Eugen Voicu: „Banii nu sunt o problemă”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Martie 2023, 13:38
Data actualizarii: Luni 06 Martie 2023, 13:38

Dinamo susține o conferință de presă pentru a prezenta noii investitori de la club.

06-03-2023 13:30

Dorin Șerdean a rămas cu acțiuni la Dinamo

Eugen Voicu: În interacțiunea pe care am avut-o, a fost peste așteptări. În trei zile ne-am înțeles. Singura mențiune e că nu a ieșit de tot. A rămas cu 0,1% acțiuni, dânsul fiind un dinamovist.

06-03-2023 13:28

Eugen Voicu: „Vreau ca Dinamo să devină cea mai respectată echipă de fotbal din România”

Poate e un vis. Aș vrea ca Dinamo să devină cea mai respectată echipă de fotbal din România și implicit suporterii să fie cei mai respectați. Vom lucra împreună cu suporterii la o misiune pe care și-o asumă clubul Dinamo, dar lucrurile pleacă de la bază. Noi vrem să educăm oamenii, vrem să creștem academia de copii.

Vrem să cultivăm valori în acest club. Vrem să creștem caractere, vrem să dezvoltăm mentalitatea de campion. Asta e abordarea pe care vreau s-o transmit în momentul de față.

Eugen Voicu: „Vreau ca Dinamo să devină cea mai respectată echipă de fotbal din România”_3507
06-03-2023 13:27

Andrei Nicolescu: „La anul nu ne vom mai lupta, vom produce fotbal!”

Normal că ne dorim lucrul ăsta, nu putem stabili alte obiective decât cele stabilite la începutul anul. Vlad și Ovidiu au făcut mult mai bine decât se gândea oricine la începutul anului. Când vom intra în lupta pentru promovare da, ne vom lupta. La anul vom încerca să producem fotbal! La anul nu ne vom mai lupta, vom încerca să producem fotbal.

Andrei Nicolescu: „La anul nu ne vom mai lupta, vom produce fotbal!”_3506
06-03-2023 13:25

Andrei Nicolescu, despre banii pe care Dinamo trebuie să-i ofere

Noi ne vom onora toate obligațiile contractuale pe care ni le asumăm și toți cei care în mod normal și natural vor avea de luat bani, îi vor primi.
 
Și procedura asta de licențiere noi încercăm să o optimizăm. Utilizăm toate mijloacele care sunt necesare să ne atingem scopul. Și licențierea, și oamenii care au de luat bani să fie plătiți.
06-03-2023 13:23

Dinamo caută un director sportiv

Andrei Nicolescu: Eu cred că Ovidiu a reușit să construiască ceva temeinic, bazat pe puterea grupului, un lucru mai puțin apreciat în fotbalul din România. În curând ne dorim să avem un director sportiv, cu care să facem o predicție pentru următorii ani. 

06-03-2023 13:20

Clubul va beneficia de 12 milioane de euro

Andrei Nicolescu: Este o sumă de investit în următorii ani, în măsura în care vrem să dezvoltăm clubul. Asta nu înseamnă că de mâine cei 12 milioane vor fi aruncați în Dinamo. Asta nu face sens.

Să cheltuim pe transferuri 10 milioane. Ne dorim ca în zona sportivă să ne dezvoltăm pas cu pas. Vrem să avem o tipologie să construim echipa de fotbal. Nu gândim lucrurile așa, să cheltuim două milioane de euro și să aducem o vedetă.

Clubul va beneficia de 12 milioane de euro_3503
06-03-2023 13:15

Eugen Voicu: „Banii nu sunt problema”

Banii sunt un ingredient. Nu banii rezolvă problema. Dacă am descărca un camion cu bani, situația ar rămâne tot critică la Dinamo. În momentul în care lucrurile sunt clare și toată lumea capătă încredere în planul nostru de business pe care-l avem, banii vin.

Nici astăzi pentru noi banii nu sunt o problemă. Avem variante în care putem rezolva rapid, în câțiva termeni, problema banilor. Dar pentru noi nu banii sunt pe primul loc. Vrem să construim un club care se dezvoltă singur și poate să devină cel mai bogat din România!

06-03-2023 13:15

În cât timp iese Dinamo din insolvență

Eugen Voicu: Este o întrebare la care nu se poate răspunde în mod exact. Se poate întâmpla în câteva luni sau pe o perioadă mai lungă. Depinde de câțiva factori.

 
Răzvan Zăvăleanu: Perioada maximă în care s-ar putea întâmpla asta ar fi de doi ani.
În cât timp iese Dinamo din insolvență_3501
06-03-2023 13:11

Andrei Nicolescu: „Cel mai important ingredient este coeziunea echipei”

Pentru mine e o mândrie. E un club important în România și cumva creează emoție. Împreună cu Eugen, Vlad și alături de Răzvan, ne dorim să facem pași mici, dar esențiali ca acest club să se reorganizeze. Începând de astăzi ne vom ocupa de organizarea administrativă a clubului și cea sportivă.

Cred că cel mai important ingredient este coeziunea echipei. Din toate discuțiile pe care le-am avut, suntem o echipă cu coeziune și toți cei patru de la masă de aici am înțeles proiectul pe care trebuie să-l aibă Dinamo de acum încolo. Începând de astăzi eu cu Vlad vom forma o echipă să readucem Dinamo acolo unde îi este locul.
06-03-2023 13:10

Conferință de presă Dinamo București

Dinamo București a stabilit luni, 6 martie 2023, o conferință de presă alături de Vlad Iacob, Eugen Voicu, Andrei Nicolescu și Răzvan Zăvăleanu.

Conferință de presă Dinamo București_3499
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!