O noua situatie INCREDIBILA in Romania! Dulca, dat afara la PAUZA meciului! Nervii patronului au cedat la 0-3!

Cristi Dulca Energeticianul Nicolae Sarcina Petrolul Ploiesti Liga 2 O noua situatie INCREDIBILA in Romania! Dulca, dat afara la PAUZA meciului! Nervii patronului au cedat la 0-3!
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Septembrie 2018, 16:57
Data actualizarii: Luni 10 Septembrie 2018, 16:58

Romania e mereu surprinzatoare in privinta patronilor de cluburi. 

Cristi Dulca a fost dat afara de la Energeticianul dupa primele 6 etape si jumatate, in urma infrangerii cu Petrolul, scor 0-3.

Nimic neobisuit pentru fotbalul din Romania, insa Digi anunta ca soarta antrenorului a fost anuntata chiar la pauza, cand echipa din Ploiesti conducea deja cu 3-0, scor stabilit inca din minutul 22.

Nervii patronului Nicolae Sarcina au cedat si l-a anuntat pe antrenor chiar la pauza ca va fi demis. Dulca a anuntat la finalul partidei ca despartirea este amiabila.

Energiticianul se desparte de Dulca, cel care promovase echipa din Petrosani in liga a doua si care a obtinut 3 victorii, o remiza si doua infrangeri in primele 7 etape din Liga 2.

Pana la numirea unui nou antrenor, echipa va fi condusa de secundul George Zima. Energeticianul e a patra echipa care isi schimba antrenorul in acest debut de sezon din Liga 2, dupa ACS Poli Timisoara, Ripensia Timisoara si Dacia Unirea Braila. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!