Dinamo DDB Razvan Zavaleanu Liga 2

Jucătorii lui Dinamo au primit salariile! Ajutor nesperat pentru „câini” 

Dinamo a primit o nouă infuzie de capital din partea DDB-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 19:20
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 19:24

Dinamo a ajuns la 7 meciuri fără înfrângere în Liga 2 și Cupa României, însă, cu toate acestea, gruparea din Ștefan cel Mare avea restanțe salariale. 

Răzvan Zăvăleanu a ajutat din nou financiar Dinamo 

DDB i-a ajutat din nou pe elevii lui Ovidiu Burcă (42 ani) cu o sumă de bani, la care au contribuit Marin Iuhasz și Răzvan Zăvăleanu, după cum au anunțat fanii pe grupul oficial de Facebook. 

„Dinamo a cerut ajutorul DDB, iar suporterii au răspuns prezent.

Nu a fost un secret faptul că au fost întârzieri cu salariile jucătorilor și staff-ului în această lună, dar lucrurile au reintrat pe făgașul normal. Astăzi au fost achitate salariile, iar elevii lui Burcă se pot concentra exclusiv pe meciurile următoare, partide decisive care pot aduce Dinamo aproape de obiectivul stabilit, calificarea în play-off-ul ligii secunde.

Mulțumim celor care au contribuit prin biletele cumpărate sau prin participarea la licitațiile organizate pe pagina DDB.

Mulțumim, de asemenea, domnului Marin Iuhasz și domnului Răzvan Zăvăleanu pentru că au contribuit, alături de DDB, la achitarea salariilor restante. De asemenea și intervenția chirurgicală de care a avut nevoie Antonio Bordușanu a fost achitată de către domnul Marin Iuhasz.

Suntem aproape de a reuși, de a avea un Dinamo curat și așezat pe principii sănătoase.

ÎMPREUNĂ PUTEM REUȘI!”, este comunicat emis de DDB. 

Dinamo își schimbă acționariatul

„Din punct de vedere juridic, cu toate problemele insolvenţei, lucrurile se îndreaptă acum spre o finalitate. 

Finalitate înseamnă aprobarea planului de către judecătorul sindic şi, probabil, cu Peluza Cătălin Hîldan şi planul DDB, care să devină acţionarii principali... Ăsta este, a fost planul suporterilor, pentru că până la urmă ei au ţinut clubul ăsta în viaţă şi cred că e un lucru...

Şi să sperăm că de acolo lucrurile vor fi mult mai uşoare pentru, nu ştiu, accesibile pentru un invesitor care să vină şi să investească la Dinamo”, a declarat Ovidiu Burcă pentru OrangeSport.

În momentul de față, acțiunile lui Dinamo sunt împărțite astfel: firma Lotus, controlată de Dorin Şerdean, are deține 72%, DDB - 20,0610%, Nicolae Badea - 7,031% şi Cornel Dinu - 0,013%.

Dinamo activează în Liga 2, acolo unde după 12 etape ocupă locul 11 în clasament, cu 17 puncte.

Modifică setările cookies