Rapid Dan Alexa Liga a 2-a UTA Arad Liga 2

Jucatorii de la Rapid in pericol! Nu au fost platiti din ianuarie, iar acum au fost bagati in somaj tehnic

Problemele din fotbalul romanesc continua, iar Rapid este o alta echipa afectata.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Aprilie 2020, 14:24
Data actualizarii: Duminica 26 Aprilie 2020, 14:25

Rapid este una dintre cele mai iubite echipe din Romania si dupa falimentul produs acum cativa ani, clubul a luat-o de la zero si acum este in Liga a 2-a si se lupta pentru a reveni pe prima scena a fotbalului romanesc.

Cu toate acestea, situatia financiara a clubului are de suferit. Cu toate ca aveau probleme financiare si jucatorii nu si-au primit salariile inca din ianuarie, pandemia de coronavirus i-a afecatt si mai rau pe rapidisti.

Pe langa faptul ca jucatorii nu si-au luat banii nici macar de Pasti, conducerea a hotarat sa ii bage pe acestia in somaj tehnic. Echipa visinie, condusa de Dan Alexa, nu se poate nici antrena din cauza conditiilor actuale, dar spiriul rapidist ramane in picioare la cei mai multi dintre jucatori.

Singurul dintre conducatori care a virat banii este Victor Anghelescu, conform DigiSport. Ovidiu Burca, Andrei Nicolescu si sponsorii din partea primarului Dan Tudorache, sunt toti in urma cu platile, iar acest lucru ii afecteaza teribil pe jucatori, care au cel mai mult de suferit.

Primele doua echipe din Liga a 2-a promoveaza direct, in timp ce echipa de pe locul 3 joaca un baraj cu o echipa din Liga 1. Rapid se afla pe locul 6, la doar doua puncte de locul 2 direct promovabil si tot la doua puncte de ocupanta locului 3. UTA Arad este lider detasat si are 11 puncte peste locul 2 si 13 peste Rapid.

Modifică setările cookies