Ionut Lupescu Dinamo Nicolae Badea Liga 2

Ionuț Lupescu nu iartă și nu uită: „Nicolae Badea a reușit să ducă Dinamo în Liga 2!”

Ionuț Lupescu a găsti vinovatul pentru regresul lui Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2022, 16:48
Data actualizarii: Joi 08 Septembrie 2022, 16:48

Dinamo se află într-o situație dramatică. Pe lângă faptul că echipa a retrogradat în finalul sezonului trecut, mai sunt alte două cluburi care își însușesc istoria și palmaresul „câinilor”, unul în Liga 3, iar altul în Liga 4. 

Ionuț Lupescu: „Lipsa transparenței a dus la mari semne de întrebare”

Ionuț Lupescu (53 ani) îl consideră vinovat pe Nicolae Badea (73 ani) pentru regresul lui Dinamo. Totodată, fostul internațional român susține că tot din cauza omului de afaceri, gruparea din Ștefan cel Mare nu beneficiază de un stadion nou. 

„Domnul Badea nu m-a supărat cu nimic, dar de 20 de ani a reușit să ducă echipa asta în Liga 2, ca acționar și ca președinte al Consiliului de Administrație. De doi ani de zile nu avem stadion din cauza glumei proaste care este echipa din Liga 4. Nu am nimic cu el, să fie sănătos.

Eu am crescut acolo, parcul sportiv Dinamo a fost ca și casa mea. Sunt și eu suporter, am card DDB. Cei care conduc programul au venit la mine când au început. M-am oprit din a da bani pentru că deciziile luate au fost de neînțeles. Lipsa transparenței a dus la mari semne de întrebare”, a declarat Ionuț Lupescu pentru DigiSport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!