Florin Prunea Danut Lupu Dinamo Liga 2

Florin Prunea l-a desființat pe Dănuț Lupu: ”Nu reprezintă Dinamo! E un oportunist, nu avea ce să caute acolo”

Florin Prunea a reacționat după cea auzit declarațiile celor de la CS Dinamo, care au susținut, după promovarea în Liga 3, că sunt continuatorii echipei înființate în 1948.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 12:37
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 12:41

Fostul portar l-a atacat pe Dănuț Lupu, oficial al echipei finanțate de MAI, dar și pe Daniel Iftodi, antrenorul echipei proaspăt promovate în Liga 3.

„Am văzut că a apărut această întrebare 'Dom’ne, cine e Dinamo?'. Eu cred că atât în Ministerul de Interne, cât și în cadrul FC Dinamo 1948 sunt oameni cu scaun la cap și nu cred că cineva își permite să despartă suporterii.

Florin Prunea: ”Lupu nu reprezintă Dinamo! E un oportunist!”

Lupu nu reprezintă Dinamo. Lupu a jucat la Dinamo doi ani sau trei ani. Aici, la Dinamo, au fost fotbaliști mari, au fost conducători mari… Lupu este un oportunist pe care nu îl interesează decât persoana proprie. Eu am spus-o de la început: el nu avea ce să caute acolo și mai ales într-o poziție la echipa Ministerului de Interne.

Eu vorbesc despre oameni serioși, despre foști jucători ai lui Dinamo. Eu am crescut pe vremea când echipa era a Ministerului de Interne. Oameni de calitate mare, dinamoviști adevărați. Eu nu cred că cineva își permite acum…

L-am văzut și pe Iftodi: 'Dom’ne, noi suntem Dinamo'. L-a luat valul probabil. A jucat și el un an jumate sau doi ani pe la Dinamo și acum și el e mare dinamovist. Toți sunt mari dinamoviști acum cu performanța asta de promovare din Liga 4.

Repet: nimeni nu își permite și eu voi fi tot timpul împotriva celui care va dezbina suporterii. Eu nu cred că noi putem ajunge în situația lui FCSB vreodată. Și ca mine spun mulți. (n.r. Dănuț Lupu spunea că o să vedem un nou caz FCSB – CSA) Păi, să se ducă la FCSB atunci sau la Steaua. Aici e Dinamo”, a declarat Florin Prunea, pentru ProSport.

Ionuț Popa: ”MAI nu se poate asocia cu o entitate aflată în insolvență”

Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv, a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Ora Exactă în Sport” de ce nu ar fi posibilă, din punct de vedere legal, această variantă, chiar dacă Răzvan Zăvăleanu a purtat discuții cu cei de la CS Dinamo.

Din punct de vedere legal, clubul care aparține de Ministerul de Interne nu se poate asocia cu o societate aflată în insolvență, cum este cazul lui Dinamo, care are și datorii uriașe.

„În acest moment nu, pentru că au datorii, și Ministerul de Interne nu se poate asocia cu o entitate în insolvență și cu câteva milioane de euro datorii și nu există bază legală din punct de vedere juridic”, a spus Ionuț Popa, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!