Hermannstadt liga 2 play-off Liga 2 U Cluj Liga 2

Hermannstadt și U Cluj, remiză într-un meci cu două bare! Cum arată clasamentul în Liga 2 după 4 etape din play-off

FC Hermannstadt și Universitatea Cluj au remizat, scor 0-0, în runda a patra din play-off-ul ligii secunde.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2022, 20:57
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2022, 20:58

Sibienii au început mai bine partida disputată la Mediaș și au avut prima ocazie în minutul 5, când un șut al lui Călin Popescu a fost respins cu emoții de Andrei Gorcea.

Hermannstadt - U Cluj 0-0, în play-off-ul din Liga 2

Tot echipa lui Marius Măldărășanu a rămas mai periculoasă, iar Daniel Paraschiv a ratat o șansă uriașă cu trei minute înainte de pauză. Atacantul împrumutat de Hermannstadt de la CFR Cluj a scăpat singur cu portarul, l-a depășit și pe Gorcea, dar și-a prelungit prea mult mingea și a șutat paralel cu poarta.

U Cluj a dat replica în minutul 44, când șutul deviat al lui Ribeiro a izbit stâlpul din stânga lui Plamen Iliev. Hermannstadt a lovit și ea bara, în minutul 72, la o lovitură de cap a lui Petrișor Petrescu din marginea careului mic.

Sibienii au mai avut o șansă importantă câteva secunde mai târziu, când șutul lui Bejan din afara careului a fost respins cu dificultate de Gorcea de sub transversală. S-a terminat 0-0, cele două echipe își păstrează locurile în clasament, iar rezultatul pare că îi avantajează pe cei de la Petrolul.

După patru etape scurse din play-off, Petrolul ocupă primul loc, cu 54 de puncte, iar Hermannstadt și U Cluj rămân pe 2 și 3, cu 49, respectiv 48 de puncte.

În runda următoare din play-off-ul ligii secunde se vor disputa meciurile Petrolul - Unirea Slobozia, Steaua - Hermannstadt și U Cluj - Concordia Chiajna.

Clasament play-off Liga 2

  • 1. Petrolul - 54p
  • 2. FC Hermannstadt - 49p
  • 3. U Cluj - 48p
  • 4. Steaua - 42p
  • 5. Concordia Chiajna - 40p
  • 6. Unirea Slobozia - 35p
Modifică setările cookies