Gigi Becali le-a rezolvat problemele financiare chiar de Paste! FCSB a platit 100.000 euro pentru un jucator, banii vor fi impartiti de doua echipe

Gigi Becali le-a rezolvat problemele financiare chiar de Paste! FCSB a platit 100.000 euro pentru un jucator, banii vor fi impartiti de doua echipe

Gigi Becali a platit 100.000 de euro catre UTA Arad. Suma ramasa dupa plata TVA-ului va fi impartita de aradeni cu formatia Atletico Arad.

UTA trage o gura mare de oxigen chiar de Paste. Formatia aradeana a primit ultima transa din transferul lui Dennis Man (20 de ani) la FCSB. Becali a achitat si banii pentru debutul lui Man la echipa nationala.

Potrivit clauzei puse in contractul de transfer, Becali s-a angajat sa achite 100.000 de euro daca Man va ajunge sa joace pentru prima reprezentativa a Romaniei. Atacantul a facut-o, iar patronul nu a avut de ales si a trimis banii catre UTA.

Dupa plata taxelor catre stat, UTA si Atletico Arad vor imparti 82.000 euro.

Si-au platit restantele cu banii de la FCSB


Pentru UTA banii veniti de la FCSB reprezinta o gura de oxigen. Aradenii au platit salariile si primele restante pentru luna martie.

Ei au aflat ca vor mai primi o finantare de la bugetul local al orasului Arad. Circa 770.000 vor va mai primi clubul din liga a doua de la autoritati.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Sprijin de la stat pentru fermele care angajează tineri. Student: ”Pentru început cer 3.000 de lei”
BRAT