CS Comunal Selimbar Blaise Yameogo Burkina Faso Congo Messie Biatoumoussoka Liga 2

După jucătorul convocat de Congo, echipa unei comune din România vrea să dea lovitura cu un internațional din Burkina Faso!

Blaise Yameogo a debutat în ultima etapă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 16:15
Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 16:16

CS Comunal Șelimbăr, echipă nou-promovată în liga secundă, l-a transferat zilele trecute pe Blaise Yameogo (27 de ani), internațional din Burkina Faso.

Atacantul a debutat deja pentru sibieni, intrând în minutul 67 în meciul pierdut în ultima etapă, 0-3 cu Petrolul Ploiești pe ”Ilie Oană”. Yameogo a evoluat în ultimele două sezoane în Liga I, pentru Chindia Târgoviște.

Înainte mai jucase pentru Rail Club du Kadiogo, Etoile Filante Ouagadougou (ambele din Burkina Faso) și Zimbru Chișinău (Republica Moldova), având și o selecție la echipa națională.

Biatoumoussoka așteaptă debutul pentru Congo

Formația din Șelimbăr a anunțat recent că un alt jucător african din lot, Messie Biatoumoussoka, a fost convocat în premieră la reprezentativa statului Congo pentru meciurile din luna octombrie cu Togo, din preliminariile Campionatului Mondial.

Fundașul central în vârstă de 23 de ani este născut în Franța și a fost transferat la începutul acestui sezon, de la echipa cipriotă PO Xylotymbou.

Foto: Facebook - CS Comunal 1599 Selimbar

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies