Decizia luată de Florin Pîrvu, după ce soția sa a decedat la doar 47 de ani

florin pirvu fc voluntari Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Iunie 2024, 15:34
Data actualizarii: Sambata 01 Iunie 2024, 15:34

Clubul FC Voluntari a anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că soția antrenorului Florin Pîrvu (49 de ani) a decedat la doar 47 de ani.

Extrem de afectat, tehnicianul a luat o decizie după tragedia suferită, anunță GSP.ro. Chiar dacă ilfovenii erau gata să-l păstreze în funcție pentru a ataca promovarea în Superliga României, în urma retrogradării din acest sezon, se pare că aceștia vor fi nevoiți să-și caute un alt antrenor.

Pîrvu își dorește să ia o pauză în această perioadă și e gata să renunțe la postul de antrenor al echipei ilfovene, iar Claudiu Niculescu (47 de ani) este favorit să-l preia.

”Clau-gol” a mai antrenat la Voluntari între 2017 și 2018, reușind să câștige Cupa și Supercupa României, singurele trofee din istoria grupării ilfovene.

Soția lui Florin Pîrvu a murit la vârsta de 47 de ani

FC Voluntari a anunțat, sâmbătă dimineață, că Oana Alina Pîrvu, soția antrenorului formației ilfovene, a decedat la vârsta de doar 47 de ani.

"Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu! 

Cu tristețe în inimi, transmitem gândurile noastre cele mai bune și rugăciunile noastre către Florin Pîrvu a cărui soție, Oana Alina Pîrvu, a trecut în neființă, la doar 47 de ani.

Suntem profund îndurerați de pierderea dumneavoastră, Mister! Va suntem aproape în aceste momente și sperăm că veți găsi puterea și liniștea necesare pentru a depăși această imensă pierdere.

Dumnezeu să o odihnească în pace!", a transmis FC Voluntari.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!