Daniel Oprita Arena Sport.ro Victor Piturca Liga 2 Daniel Oprița

Daniel Oprița jubilează după ce a auzit declarațiile lui Victor Pițurcă de la Arena SPORT.RO

Victor Pițurcă a dezvăluit la Arena SPORT.RO, moderată de Cătălin Oprișan, că se gândește să se implice la CSA Steaua, alături de alți foști mari internaționali români.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 22:16
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 22:16

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc. 

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?”, a spus Victor Pițurcă, la Arena Sport.ro.

Daniel Oprița jubilează după ce a auzit declarațiile lui Victor Pițurcă de la Arena SPORT.RO

După CSA Steaua - Ceahlăul Piatra Neamț 3-1, Daniel Oprița a reacționat la flash-interviu la ce a spus Victor Pițurcă. Tehnicianul a precizat că ar fi foarte bine dacă fostele legende ale Stelei București s-ar uni și ar consolida situația de la echipa „militarilor”.

„Am văzut și eu. E foarte bine, mai ales, că domnul Pițurcă și foștii mari fotbaliști vor să facă acest lucru. Trebuie să vină cineva să investească și să scăpăm de această situație. Eu la ce am pe cap, cu ce se întâmplă în teren, nu îmi stă gândul la așa ceva”, a spus Daniel Oprița.

CSA Steaua - Ceahlăul Piatra Neamț 3-1

Bogdan Chipirliu a deschis scorul pe Ghencea în minutul 12, iar David Maftei a majorat diferența în minutul 45+2. Mihai Neicuțescu a înscris pentru Ceahlăul imediat după pauză, în minutul 46.

David Maftei a realizat „dubla” în minutul 59, iar tabela de marcaj a rămas nemodificată până la fluierul de final al arbitrului (3-1). CSA Steaua a obținut, în consecință, trei puncte importante în campionat.

„Militarii” au deschis runda a 11-a și au urcat pe locul opt în clasament. Formația dirijată de Daniel Oprița are acum 15 puncte, trei victorii, șase rezultate de egalitate și doar două înfrângeri.

Ceahlăul Piatra Neamț, în schimb, a coborât pe locul nouă. În fapt, cele două cluburi au făcut schimb de poziții în clasament. Ceahlăul are 15 puncte, patru victorii, trei remize și patru eșecuri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!