Liga 2

Daniel Oprița, acuzat că minte după meciul de la Ploiești: "Nu l-am înjurat! Te dădeai petrolist și te oprisei la Bărcănești"

Petrolul și CSA Steaua au remizat la Ploiești, scor 0-0, iar după meci a existat un episod tensionat cu antrenorul Daniel Oprița în prim-plan.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 20:57
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 20:58

Tehnicianul Stelei a declarat după meci că directorul sportiv al Petrolului, Claudiu Tudor, l-a înjurat și i-ar fi reproșat că "nu s-a dat la o parte", așa cum, în opinia oficialului ploieștenilor, ar fi făcut-o steliștii la meciul cu Hermannstadt, pierdut clar, 1-4.

Claudiu Tudor i-a oferit o replică lui Oprița, acuzându-l că minte și spunând că i-a reproșat doar că trage de timp, făcând o schimbare în prelungiri, cu om în plus.
 
"Minte! Și sunt martori acolo, nici măcar o dată nu l-am înjurat. Dar i-am reproșat în minutul 94 că a făcut schimbare. I-am zis: 'Nu te înțeleg. Sunteți cu om în plus și tragi de timp?'. I-am spus 'Ok, poți să te duci la galerie, să te bucuri, te dădeai petrolist. Voiai să fii antrenor la Petrolul, te oprisei la Bărcănești pe la Liga 3'.

Aici ai fost tratat cum trebuie și nu aveai voie să faci ce ai făcut în tur, să fugi la galerie. Poți să fugi și acum, ai scos un egal. Pentru cine nu știu. Ai tras de timp în minutul 93, dar atitudinea ta a fost una pe care noi ne-a mâhnit. Asta i-am spus. Despre înjurături, minte! Nici măcar un 'du-te undeva' nu i-am spus. I-am spus doar: 'Ai venit să tragi de timp în minutul 93. Ești mulțumit cu egalul? Ia și joacă, nu trage de timp'", a spus Claudiu Tudor, după meci.
  • Daniel Oprița a fost jucătorul Petrolului în perioada 2010-2013
După 0-0 pe Ilie Oană, Petrolul rămâne pe primul loc în Liga 2, cu 48 de puncte, la două lungimi de FC Hermannstadt și patru peste U Cluj. Cu trei runde înainte de final, CSA Steaua e pe 4, poziție de baraj, cu 46 de puncte, însă nu are drept de promovare.

Cum arată clasamentul în play-off-ul din Liga 2 după 7 etape

  • 1. Petrolul - 58p
  • 2. FC Hermannstadt - 56p
  • 3. U Cluj - 54p
  • 4. CSA Steaua - 46p
  • 5. Concordia Chiajna - 40p
  • 6. Unirea Slobozia - 39p
În runda a opta din play-off se vor disputa meciurile FC Hermannstadt - Petrolul, CSA Steaua - U Cluj și Unirea Slobozia - Concordia Chiajna.
Modifică setările cookies