Dan Alexa, revoltat: ”Nu așa respecți competiția! Chiar nu e normal”

Dan Alexa FC Brasov unirea constanta Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 17:35
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 17:42

Vasile Geambazi a anunțat că Unirea Constanța, echipa la care este patron, ultima clasată din Liga 2, va duce la final acest sezon, chiar dacă au existat zvonuri potrivit cărora se vor retrage.

Vestea îi nemulțumește pe mulți dintre ”rivalii” din Liga 2. Dan Alexa, antrenorul de la FC Brașov, crede că ultima clasată din eșalonul secund va fi victimă sigură în fața echipelor pe care le va întâlni până la finalul sezonului competițional.

Brașovul lui Alexa se numără printre echipele care vor juca împotriva ultimei clasate în ultimele trei etape ale sezonului regulat.

Dan Alexa, revoltat: ”Nu așa respecți competiția! Chiar nu e normal”

”Din punctul meu de vedere, să joci cu copiii și să iei câte 5-6 goluri pe meci, cum s-a mai întâmplat în trecut, nu e ok, nu așa respecți competiția. 

Dar e treaba lor, nu știu ce s-a întâmplat acolo. Noi suntem avantați ca ei să joace, dar alta este discuția. Dacă suntem corecți, și ei vor juca, așa cum a spus patronul lor, numai cu copiii, mi se pare un lucru nefiresc. Chiar nu e normal”, a spus Alexa.

Unirea Constanța este ultima clasată din Liga 2, cu doar 12 puncte după 16 etape, la egalitate cu Politehnica Timișoara.

În această pauză competițională au existat zvonuri potrivit cărora echipa lui Geambazi s-ar retrage din campionat, dar nepotul lui Becali a negat această variantă.

Unirea Constanța va mai disputa trei partide până la începerea play-out-ului, cu trei echipe care se luptă pentru play-off în Liga 2. Primul meci va fi cu Dinamo, iar apoi vor urma FC Brașov și CSC 1599 Șelimbăr.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!